IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Şubat 2016, 10:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kurtlar Vadisi Pusu'da dikkat çeken sahne!




Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümü ile bu hafta Kanal D'de kaldığı yerden devam edecek.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


3 yıldır ekranda olan Kurtlar Vadisi, yepyeni bir bölüm ile bu hafta kaldığı yerden devam edecek. Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 282. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ayrıntılar ve yeni gelişmeleri haberimizden takip edebilrsiniz...

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?
Kurtlar Vadisi Pusu 281. son bölümünde, Gölge’yle gizli bir anlaşma yapan Zeynep, Polat Alemdar’ı Gölge’ye teslim etmişti. Buluşma yerine gittiklerinde karşısında Gölge’yi gören ve etrafı sarılan Polat, Zeynep tarafından oyuna getirildiğini anlayınca soğukkanlılığını kaybetmez; çünkü bütün ihtimalleri düşünmüştür. Kurnazca bir yöntemle etkisiz hale getirdiği Gölge’yi rehin alarak gözden kaybolur.

Polat, Gölge’yi KGT elemanlarının mezarlığına götürür. Burada ikili arasında büyük bir hesaplaşma yaşanır. Bu esnada sürpriz bir olay gerçekleşir.

CAHİT İŞ BAŞINDA
Gölge’nin adamı Jürgen’in amacı Safiye ve Elif’i kaçırıp Polat’a karşı koz olarak kullanmaktır. Bunu tahmin eden Polat, Cahit’ten Elif ve Safiye’yi güvenli bir yere götürmesini ister. Yolda Cahit, Jürgen’in saldırısına uğrar…

YUSUF’UN İMTİHANI
Hayatının en büyük imtihanıyla karşı karşıya olan Yusuf ise, içinde kopan fırtınaları dindirmek için Murali’nin ocağına sığınır. Murali’den duyduğu sözler onun için güvenli bir liman olmuştur artık. Bölümün finalinde Yusuf, Polat Alemdar’ın hayatını değiştirecek çok önemli bir hamle yapar.

KURTLAR VADİSİ PUSU'NUN YENİ SİNEMA FİLMİ GELİYOR!

Yazar Sefa Karahasan bugünkü köşe yazısında bu sene içerisinde ‘Kurtlar Vadisi Kıbrıs’ adlı bir sinema filmi çekileceğini duyurdu. Necati Şaşmaz'ın Kıbrıs'a gittiğini ve film çekimleri için araştırmalar yaptığını belirten Karahasan, köşe yazısında şunları yazdı:

"Necati Bey’in gelecek dönemlerde ‘Kurtlar Vadisi Kıbrıs’ adlı bir sinema filmi çekme düşüncesi olduğunu biliyordum. Uzun zamandır, gündemin yoğunluğunda yazamadım. Necati Şaşmaz’ın bu yönde, Kıbrıs’ta temasları oldu. Olumlu yanıtlar aldı. Ki Kıbrıslı olmasa bile Kıbrıslı kadar Kıbrıs’a yakın biri. Edindiğim bilgiye göre bu sene içerisinde film için start verilecek. Filmin 1974 yılındaki Barış Harekatı’nı konu alması düşünülüyor. Ama değişiklikler de olabilir."

Milliyet

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
dizi, kanal d, kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi pusu yeni bölüm fragmanı, polat alemdar, son bölüm


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kurtlar Vadisi Pusu'da büyük şok! Seth Yerli Diziler 0 20 Ocak 2016 11:26
Kurtlar Vadisi Pusu TNT'den ayrılıyor PassioN Haber Arşivi 0 07 Mayıs 2012 19:49
Kurtlar Vadisi / Pusu'nun En İyi Oyuncusu ? KiLL Merak Ettikleriniz 15 23 Mayıs 2008 00:02