IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Mart 2016, 14:58   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Muhteşem Yüzyıl Kösem yine heyecan dolu!




Star ekranlarının efsane dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem’de bu hafta sarayda yer yerinden oynuyor! Heyecanın dorukta olduğu dizi Muhteşem Yüzyıl Kösem'in merakla beklenen 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Ekranların sevilen dizisi Muhteşem yüzyıl Kösem heyacan dolu yeni bölümüyle kaldığı yerden devam ediyor. Merakla beklenen Muhteşem Yüzyıl Kösem 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölümüyle 3 Mart Perşembe akşamı saat 20.00'da star'da!

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 15. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kösem, şehzadelerin hayatını kurtarmak için canı pahasına savaşıyor! Oğlunun taht hayalini kuran Halime Sultan, ölümün kıyısına geliyor.Safiye Sultan, şehzade Mustafa’yı tahta çıkarmak için sabahı beklerken, Kösem buna engel olmak için Mustafa’yı saraydan kaçırıyor!Ancak bir ihanet hepsinin hayatını tehlikeye atıyor.Safiye, Kösem’in idam hükmünü veriyor!Kanlı baskında, Ahmed büyük ve acı bir kayıp yaşıyor.Evladının annesi ölüyor!Şehzade Mustafa tahta yürürken, Sultan Ahmed saraya dönüyor!Gördüğü manzara karşısında şok olan Ahmed’in öfkesi yerle yeksan ediyor.Kösem ve şehzadeleri için endişelenen Ahmed, sevdiği kadının idam edildiğini öğrenince yıkılıyor. Son bir güçle çocuklarını kurtarmak için gittiği yerde büyük bir sürprizle karşılaşıyor!Ahmed’in hayatını kurtaran Derviş Paşa, ölüm kalım mücadelesi veriyor.Büyük bir hezimete uğrayan Safiye Sultan sona yaklaşıyor! Sultan Ahmed ise kardeşi Mustafa hakkında zor bir kararın eşiğine geliyor! Evlad acısı mı kardeş acısı mı daha yakıcıdır? Muhteşem Yüzyıl Kösem, hafızalara kazınacak 15.bölümüyle 25 Şubat Perşembe akşamı Star’da

Gizli dehlizleri kullanarak hareme giren Kösem ve Zülfikar, kendilerini bir anda can pazarının içinde bulur. Kabusu gerçeğe dönen Kösem, şehzadeleri kurtarmak için hayatı pahasına savaşır.

Oğlunu tahta çıkarmanın hayalini kuran Halime, Safiye’nin emriyle hançerlenir ve ölümün kıyısına gelir.Mustafa savunmasız kalmıştır. Safiye’nin şehzade Mustafa’yı tahta çıkaracağını öğrenen Kösem, Mustafa’yı ve şehzadeleri saraydan kaçırmayı başarır.Ancak beklenmedik bir ihanet yakalanmalarına neden olur.

Şehzade Mustafa’nın cülus töreni gelip çatar. Mustafa adım adım tahta yürürken, payitahta dönen Sultan Ahmed gördükleri karşısında şok olur. Bu darbede parmağı olan herkesin canını alacaktır.Ailesi için endişelenen Ahmed, hayatının en kara haberini alır. Kösem, Safiye’nin emriyle idam edilmiştir...

Hayatına mal olacak bir hata yapan Safiye Sultan, yolun sonuna gelirken, Ahmed’in önünde vermesi gereken zor bir karar vardır. Evladlarını korumak için kardeşi Mustafa’ya kıyacak mıdır?

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
dizi, kösem, muhteşem yüzyıl, mustafa, star, şehzade


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Muhteşem Yüzyıl Kösem 15. bölüm fragmanı yayınlandı Seth Yerli Diziler 0 23 Şubat 2016 13:13
Muhteşem Yüzyıl Kösem'de şaşırtan teklif! Seth Yerli Diziler 2 14 Ocak 2016 19:14
Muhteşem Yüzyıl Kösem sosyal medyayı ikiye böldü! Seth Yerli Diziler 1 13 Kasım 2015 13:37
Bugün Günlerden Muhteşem Yüzyıl Kösem - Başlangıç Sindy Yerli Diziler 7 12 Kasım 2015 22:44