IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Mart 2016, 11:55   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Güneşin Kızları dizisinde sürpriz gelişme!




Güneşin Kızları 38. son bölümde heyecan dolu sahneler yer aldı. Dizi ile ilgili sürprizler gelirken bir gelişmede twitter ile geldi. Kanal D ekranlarında yayınlanan Güneşin Kızları dizisi yayından kaldırılıyor.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Güneşin Kızları dizisi final yapma kararı aldı. Güneşin Kızları son bölüm ise ekrana kilitledi. Güneşin Kızları son bölüm ve detaylar haberimizde..
Haluk’un, kızların babasının kim olduğunu bildiğini söylemesi bomba etkisi yaratır. Ali, Selin’in dalgınlığından faydalanır ve elinden bıçağı alır. Ali, yıkılan Selin'i iyileştirebilmek için her şeyi yapacaktır. Herkesten uzaklaşıp, baş başa kalacaklardır.

Nazlı ise, kendisinden sürekli bir şey saklanıldığını düşündüğü için hırçınlaşan Peri’nin başını dertten kurtarmaya çalışır.

Hiç ummadıklarını bir anda Güneş’in ayılma umudu yeşerir. Bu şekilde kız kardeşler bir araya gelir. Aynı zamanda Haluk, Güneş’e bu kötülüğü yapanın Sevilay olduğunu öğrenir

GÜNEŞİN KIZLARI EN SON BÖLÜM ÖZETİ

Güneş, araba çarpması sonucu hastaneye kaldırılır. Kızlar yıkılır. Annelerini kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya gelirler. Bu sırada Güneş’in komaya girdiği haberi gelir. Komadan uyanıp, uyanamayacağı belli değildir.

Polis, Güneş kendisinden boşanmak istediği için Haluk’un özellikle Güneş’e çarptığını düşünür ve Haluk gözaltına alınır. Kızlar tek başlarına ayakta durmaya çalışırlar ama bu umdukları kadar kolay olmayacaktır. Nazlı ablalık yapıp, bütün yükü omuzlarına alır.

Selin, geçirdiği kaza sonrası bir de annesizliğe dayanamaz, bunalıma girer. Ali, Selin’i iyi etmeye çalıştıkça duvara toslar. Haluk, Güneş’e bunu yapanın kendisinin olmadığını ispatlamak ve kızlarını geri kazanmak istemektedir.
Emre Kınay Haluk Mertoğlu

Güneş'in kocası. İstanbullu. Ali’nin babası.

Haluk’un iki ayrı tarafı var. Biri karanlık , biri aydınlık… Karanlık tarafını, senelerdir ustalıkla saklayabiliyor. Aydınlık tarafı ise o kadar büyüleyici ki, insan başka bir tarafa bakmıyor bile. Bir kere yakışıklı, karizmatik, kibar, düşünceli, romantik bir adam… Başarılı, güçlü bir adam…

BİYOGRAFİSİ:

DOĞUM YERİ – YILI : İstanbul / 1970

EĞİTİM DURUMU : Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü

DAHA ÖNCEKİ İŞLERİ : Ulan İstanbul, Sil Baştan, Güneşi Beklerken, Benimle Var Mısın?, Karınca Kapanı, Ustura Kemal, Evvel Zaman Hikayesi, Dürüye'nin Güğümleri, Güneşi Gördüm, Aile Reisi, Ah Kalbim, Karamel, İki Aile, Yılan Hikayesi

GÜNEŞİN KIZLARI HİKAYESİ

Güneş, 35 yaşında, 3 çocuklu İzmirli bir edebiyat öğretmenidir. 17 yaşındaki birbirinden tamamen zıt karakterli, çift yumurta ikizi olan kızları Nazlı, Selin ve onlardan iki yaş küçük Peri ile kendi hallerinde, mutlu bir hayat sürmektedirler. Derken, Güneş’in karşısına İstanbullu bir iş adamı olan Haluk Mertoğlu çıkar. Haluk ve Güneş birbirlerine âşık olurlar. Haluk’un kısa sürede evlenme teklifi etmesi, Güneş’i şaşkına çevirir. Güneş, teklifi kabul etmek ister ancak; ortada küçük bir sorun vardır. Kızları, henüz Haluk’un varlığından haberdar değildir. İkizlerden Nazlı, bu evliliğe külliyen karşı çıkar. Selin, hem annesi hem de kendisi için bu evliliğin çok iyi bir fırsat olduğunu düşünürken, en küçükleri Peri, annesini mutlu eden seçimin onu da mutlu edeceğini söyler. Nazlı’nın çıkardığı bütün sorunlara rağmen Haluk’un Güneş’ten vazgeçmeye hiç niyeti yoktur.

Güneş ve kızları Mertoğlu ailesinin yaşantısının ortasına bomba gibi düşerler. Mertoğlu ailesinin hayatı, hiç de dışarıdan göründüğü kadar mükemmel değildir. Güneş'in kızlarının gelişiyle, tüm dengeler değişecek ve bütün sırlar ortaya dökülecektir.

Yapım: Süreç Filmcilik

Yapımcı: İnci Gündoğdu, İsmail Gündoğdu

Uygulayıcı Yapımcı: Akın Topuz

Yönetmen: Sadullah Celen

Senaryo: Deniz Dargı ve Cenk Boğatur

Görüntü Yönetmeni: Yalçın Yadel

Sanat Yönetmeni: HASAN Doğan

Oyuncular: Emre Kınay (Haluk), Evrim Alasya (Güneş), Tolga Sarıtaş (Ali), Burcu Özberk (Nazlı), Berk Atan (Savaş), Hande Erçel (Selin), Miray Akay (Peri), Meltem Gülenç (Rana), Funda İlhan (Sevilay), Teoman Kumbaracıbaşı (Ahmet), Süreyya Güzel (İnci), İrem Helvacıoğlu (Tuğçe), Sarpcan Köroğlu (Emre), Kanat Heparı (Mert) ve Sarper Arda (Can)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
güneşin kızları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Güneşin Kızları Dizi Replikleri Violent Dizi Replikleri 10 09 Ocak 2016 20:03
Güneşin Kızları Dizisinde Çalan Gözyaşım İçime Aksa Şarkısını Kim Söylüyor PauL Dizi ve Film Müzikleri 0 18 Ağustos 2015 15:54
Güneşin Kızları Dizisinde Çalan Gözyaşım İçime Aksa Şarkısını Kim Söylüyor PauL Dizi ve Film Müzikleri 0 30 Temmuz 2015 12:47
Güneşin Kızları - Corban Addison Zen Kitap Tanıtımları 0 03 Haziran 2013 18:57
Onlar Güneşin Kızları - Uğur İlhan Liaaa Kitap Tanıtımları 0 20 Haziran 2012 18:39