IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Mart 2016, 00:23   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tatlı İntikam Oyuncuları, Tatlı İntikam Konusu, Tatlı İntikam Fragmanı




Tatlı İntikam Oyuncuları, Tatlı İntikam Konusu,Tatlı İntikam Fragmanı


Kanal D yeni sezona bomba gibi girmek adına müthiş yapımlara imza atmaya çalışıyor işte onlardan bir tanesi Tatlı İntikam dizisi oldu. İlk bölüm fragmanı yayınlanan Tatlı intikam dizisinin oyuncu kadrosunu, konusunu ve yeni bölüm fragmanını


Yapımcılığını D Productions'in yapacağı yeni dizisi Tatlı İntikam isimli Romantik komedi dizisi olarak çok yakında Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Oyuncu görüşmeleri büyük bir hızla devam ederken Erkek Başrol için Furkan Andıç ile anlaşıldı. Kadın başrolde ise Kiralık Aşk dizisinden tanıdığımız İz karakterini oynayan Leyla Lydia Tuğutlu rol alacak.
Tatlı İntikam"ın yönetmenliğini Barış Erçetin, senaryosunu Pınar Ordu ve İlker Aslan kaleme alıyor.

Tatlı İntikam Konusu;
Pelin aşktan yana yüzü hiç gülmeyen şansız bir kadındır ancak bir gün şeytanın bacağını kırar ve hayallerinde erkekle karşılaşır ve onunla evlenmeye karar verir. Anca çok sevdiği adam tarafından düğün günü terk edilir. Sonrasında örmüş geçirmiş bir kadın tarafından geçmişte çok büyük bir ah aldığı ve bu ah eden kişiden kendisini affettirmediği sürece mutlu olamayacağını duyan Pelin geçmişin peşine düşer ve hikayemiz böylelikle başlamış olur.

Tatlı İntikam Dizisi Oyuncular;

Leyla Lydia Tuğutlu (Pelin), Furkan Andıç (Tankut), Can Nergis (Tolga), Zeyno Günenç (Süheyla), Ayşenil Şamlıoğlu (Meliha), Kerem Atabeyoğlu (Rıza), Hazal Türesan (Başak), Cemre Gümeli (Simay), Çağrı Çıtanak (Bülent), Seren Deniz Yalçın (Ceyda), Bülent Seyran (Necip), Elif Çakman (Havva), Emre Taşkıran (Hakan), Gürsu Gür (Zübeyir), Barış Gönenen (Serkan)


Leyla Lydia Tuğutlu (Pelin)
29 Ekim 1989 Berlin'de dünyaya gelmiştir. Leyla Tuğutlu 2008 Türkiye güzeli model ve aynı zamanda da oyunculuk yapmaktadır. Güzel oyuncuyu son dönemde oynadığı Kiralık Aşk dizisindeki sempatik karakter İZ olarak tanıdık ve çok sevmiştir. Yeni dizisinde başarılar diliyoruz. Yeni dizide ise Pelin karakteri ile karşımıza çıkıyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Furkan Andıç;(Tankut)
4 Nisan 1990 İstanbul doğumlu olan genç oyuncu Ukrayna'da Kiev Politeknik Üniversitesinde 2 yıl hazırlık okumuştur. Daha sonra İstanbul'a dönmek zorunda kalan oyuncu bir süre Bilgi Üniversitesi Radyo ve Televizyonculuk bölümünü okumuştur. Umutsuz Ev Kadınları dizisinde Levent karakteri ile çıkış yakalamıştır. Kaçak Gelinler dizisinde Selim İnan karakterini oynamıştır ve son olarak Kırgın Çiçekler dizisinde Gökhan karakterini canlandırmış ve diziden Nazan hanımın arabasıyla çarpması sonucu hayatını kaybederek diziden ayrılmıştır.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Can Nergis: (Tolga)
Yakışıklı genç oyuncu 27 Mayıs 1985 İstanbul doğumludur. USta oyuncu aynı zamanda da modellik yapmaktadır. Daha önce birçok önemli dizide önemli karakterlere can vermiştir. Bunlardan birkaç tanesi ise şöyle; Dila Hanım, Paşa Gönlüm, Maral ve son olarak ta Arka sokaklarda Onur rolünü canlandırmıştır.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Hazal Türesan: (Başak)
Güzel oyuncu 1985 İstanbul doğumludur. Atv ekranarında yayınlanan fenomen dizi Kara Para Aşk dizisinde Aslı Denizer karakterini oynamıştır. Yeni dizisi Tatlı intikamda x karakterine can vermektedir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Zeyno Günenç
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Süheyla)
Başarılı oyuncu 22 Haziran 1967 İzmit Doğumludur. Türkiye onu bir çok kanalda yayınlanmış ve fenomen olmuş bir dizi Çocuklar Duymasın'da Dominant Gönül teyze olarak tanımaktadır.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ayşenil şamlıoğlu (meliha), barış gönenen (serkan), bülent seyran (necip), çağrı çıtanak (bülent), can nergis (tolga), cemre gümeli (simay), elif çakman (havva), emre taşkıran (hakan), furkan andıç (tankut), gürsu gür (zübeyir), hazal türesan (başak), kerem atabeyoğlu (rıza), seren deniz yalçın (ceyda), tatlı intikam dizisi oyuncular; leyla lydia tuğutlu (pelin), tatlı intikam fragmanı, tatlı intikam konusu, tatlı intikam oyuncuları, zeyno günenç (süheyla)


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Acı olmasaydı, tatlı hiç bu kadar tatlı olmazdı. Tufan Film Replikleri 0 16 Ocak 2015 15:41
Tatlı Krizi Tutanlara Diyet Tatlı N999 Tatlılar 0 06 Haziran 2012 23:22
Tatlı,Tatlı Uyuyan Bebekler.. Afrodit Aile Evlilik ve Çocuklar 0 15 Mayıs 2011 16:29