IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Mart 2016, 00:38   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Oyun Bozan Dizisi Oyuncuları, Oyun Bozan Konusu




Oyun Bozan Dizisi Oyuncuları, Oyun Bozan Konusu



OYUN BOZAN DİZİSİ

Show Tv ekranlarında yep yeni 2016 dizi 'Oyun Bozan' çok yakında başlıyor.Reytingleri alt üst etmesi beklenen dizi hakkında bilgilerde netlik kazanmaya başladı.Show Tv kanalı için Süreç Film tarafından hayata geçirilmesi planan dizinin senaristleride belli oldu.Altuğ Küçük ve Ümit saat gibi usta kalemlerden harika bir hikaye bizi bekliyor.

OYUNBOZAN KONUSU;
Yıllar önce yaşadığı kaybın sorumlusu olarak Yamaner Ailesi’ni gören doktor Emre ve ölümcül bir hastalığın pençesindeki kardeşini kurtarmaya çalışan Ece’nin imkansız görünen aşkını ve intikam oyunlarını konu alacak.

Oyunbozan Oyuncuları
Barış Kılıç (Emre)21 Şubat 1978 Malatay doğumlu başarılı oyuncu 35 yaşında evli ve 2 çocuk babasıdır. Yeditepe Üniversitesinde Yüksek Lisans yapmıştır. 1.90 boyunda 83 kilodadır. Son olarak Güllerin Savaşı dizisinde göz doldurmuştur. Adını Feriha Koydum, Merhaba Hayat ve Bütün Çocuklarım dizilerinde rol almıştır.

Tuvana Türkay (Ece)oyun bozan tuvana türkay3 Ekim 1990 Üsküdar doğumlu yetenekli oyuncu Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon bölümü mezunudur. Yer Gök Aşk dizisinde Bade Palalı karakterini canlandırmıştır. Kara Para Aşk dizisinde Bahar Çınar karakteriyle tanınmıştır. Enbe Orkestrasının albümünde sözü müziği kendisine ait olan Ara Ne Olursun parçasını seslendirmiş ve milyonların gönlünü kazanmıştır.

Serhat Tutumluer (Mahir)

29 Haziran 1972 Eskişehir doğumlu oyuncu Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Ezgo Gelin, Ay Işığı, Kül ve Ateş, Umutsuz Ev Kadınları ve Filinta gibi dizilerde rol oynamıştır.

Gülçin Şantırcıoğlu (Mine)1977 İzmir doğumlu yetenekli oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi Konservatuarı Sahne Sanatları Opera Şan bölümünden mezun olmuştur. Elveda Rumeli dizisiyle tanınmıştır daha sonra Kara Ekmek dizisinde kendisini göstermiştir. Ayrıca Osmanlı Tokadı, Bir Çocuk Sevdim ve Doktorlar gibi dizilerde boy göstermiştir.
Soğuk kural tanımayan bir kadındır.

Kenan Bal (Feyyaz)1950 Ankara doğumlu başarılı oyuncu İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi'ni tamamlamıştır. Ahmet Mekin ile arkadaşlığından dolayı sinema ve oyuncu çevresiyle tanıştı. Kenan Bal Asmalı Konak, Şubat Soğuğu, Çemberimde Gül Oya, Hırsız Polis, Gazi, Asi, Güz Sancısı, Hayat Ağacı ve Lale Devri gibi dizilerde rol almıştır.

Serdar Orçin (Adnan)21 Ocak 1976 Bayburt doğumlu yetenekli oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde Tiyatro eğitimi almıştır. Gülbeyaz, Barda, Haneler, İz, Galip Derviş, Muhteşem Yüzyıl ve Beş Kardeş gibi dizilerde rol almıştır. Oynadığı dizilerin yanı sıra Eve Dönüş Sarı Kamış 1915, Yolda, Behzat Ç Bir Ankara Polisiyesi ve İtirazım Var gibi filmlerde rol bulmuştur.

Ceren Erginsoy (Emel)20 Kasım 1975 Ankara doğumlu yetenekli oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Yasemince, Çemberimde Gül Oya, Büyük Umutlar, Haylaz Babam ve Merhamet gibi dizilerde rol almıştır.

Mehmet Ozan Dolunay (Rüzgar)25 yaşında ve 8 yıldır makine mühendisliği okuyor. Oyunculuk onun için Üniversite sınavlarıyla birlikte rafa kaldırdığı bir hevesti. 2 yıl boyunca craft yapmakla uğraştı. Bir yandan müzikle uğraşırken geçtiğimiz sezon Tatlı Küçük Yalancılar dizisiyle oyunculuğa tekrar adım atmış ve başarılı bir performans sergilemişti.

İlayda Akdoğan (Eylül)21 Temmuz 1998 İstanbul doğumlu genç oyuncu En İyi Arkadaşım, Afacanlar Kampı, Sevgili Dünürüm, Bez Bebek gibi dizilerde rol almıştır. Güzel oyuncu son olarak Cannes Film Festivalinde 1.lige aday gösterilen Mustang filminde de rol bulmuştur.

Serhan Ernak (Coşkun)26 Mart 1974 doğumlu yetenekli oyuncu koç burcudur. Karaoğlan ve Kurtlar Vadisi Irak sinema filmlerinde rol alan Ernak son olarak trt 1 ekranlarında yayınlanan Çeyrek ve Zeyrek dizisinde oynamıştır. İki Aile, Haneler, Canım Babam ve Filinta oynadığı diğer dizilerdir.

Ahmet Dizdaroğlu (Mahmut)5 Nisan 1964 doğumlu usta oyuncu Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Arka Sokaklar, Ezel, Akasya Durağı ve Şeref Meselesi gibi dizilerde rol almıştır.

Dilek Çelebi (Zehra)1 Mayıs 1980 Ankara doğumlu yetenekli oyuncu Ankara Üniversitesi DTFC tiyatro bölümünden mezun olmuştur. 2001 yılında DTFC tiyatro bölümünden arkadaşlarıyla birlikte Mahşer'i Cümbüş tiyatro topluluğunu kurarak doğaçlama tiyatroda bir ilke imza atmıştır. 24 saat dizisinde rol almıştır. Burak Satıbol ile birlikte tv8 ekranlarında Zoka isimli şaka programı yapmıştır. Kadim Dostum, Halam Geldi, 6 Mantı ve Yahşi Mantı gibi filmlerde de rol bulmuştur.

Sevinç Sırma (Nilgün)2001 yılında Gösteri Sanatları Merkezi Oyunculuk ve Yönetmenlik bölümünü bitirmiştir. Fatih Harbiye dizisinde Nezahat karakterine hayat vermiştir.

Özge Özacar (Zeynep)Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olmuştur. Fibabank ve Coco Cola reklam filmlerinde oynamıştır.

Kubilay Karslıoğlu (Selahattin)24 Eylül 1961 Elazığ doğumlu usta oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesinde oyunculuk eğitimi vermiştir. Ateş Dansı ve Kuzey Güney dizilerinde rol almıştır.

Eşref Seyitoğlu (Kemal)18 Ocak 1976 İzmir doğumlu yetenekli oyuncu Binbir Gece (Hasan), Hatırla Sevgili (Salman Hakoğlu), Esir Kalpler (Eşref), ve Doktorlar dizisinde (Osman) karakterini canlandırmıştır.

Server Mutlu (Sıtkı Usta)
5 Mayıs 1953 İzmir doğumlu usta oyuncu İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun olmuştur. Tatar Ramazan ve Umutsuz Ev Kadınları gibi dizilerde rol almıştır. G.D.O Karakedi ve Eyyvah Eyvah 3 filmlerinde önemli roller üstlenmiştir.

Serhat Parıl (Kaan)27 Temmuz 1983 İzmir doğumlu yetenekli oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi'nde eğitimini tamamladı. Babam İçin, Medcezir ve Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi dizilerde rol almıştır.

Orçun İynemli (Demir)Ekim 1979 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Aras Bulut İynemli'nin abisidir. Kardeşinin oynadığı Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde oynamıştır. Koçum Benim, Hırsız Polis ve Avrupa yakası gibi dizilerde de rol bulmuştur.

Gülse Göçer (Ada)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
hikayesi, oyun bozan 1.bölüm fragmanı, oyun bozan dizisi ne zaman, oyun bozan dizisi oyuncuları, oyun bozan hangi kanalda, oyun bozan konusu, oyun bozan oyuncuları, saat kaçta


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İstanbul Sokakları Dizisi Oyuncuları, İstanbul Sokakları Konusu, Bozkurt Yerli Diziler 0 20 Mart 2016 00:31
Kurt Seyit ve Şura Dizisinin Konusu ve Oyuncuları, Kurt Seyit ve Şura Dizisi Künye Violent Yerli Diziler 0 05 Mart 2014 21:33
Zeytin Tepesi Dizisi Oyuncuları ve Konusu Violent Yerli Diziler 0 31 Ocak 2014 20:41
Benim Adım Oyun Bozan / Cihan Hatipoğlu Burce Serbest Kürsü 0 28 Mart 2012 04:15
Sinirlerimizi bozan 10 tip! Slipknot Cep Telefonlar 1 30 Haziran 2010 17:24