IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Mart 2016, 00:53   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aşk Yalanı Sever Oyuncuları, Aşk Yalanı Sever Konusu




Aşk Yalanı Sever Oyuncuları, Aşk Yalanı Sever Konusu


Kocamın Ailesi yapımcısı Banu Akdeniz (Mia Yapım)'dan güzel bir dizi haberi daha geldi. Başrollerinde İlhan Şeşen, Ünal Silver ve Arif Erkin'in rol alacağı Aşk Yalanı Sever dizisi hakkında gelişmeler için sitemizi takip etmeyi unutmayınız. Aşk Yalanı Sever dizisinin senaryosunu Deniz Hayriye Ersöz liderliğinde Verda Pars ve Şeyda Delibaşı kaleme almaktadır. Aşk Yalanı Sever dizisi cast çalışmaları büyük bir hızla devam ederken, oyuncu kadrosuna yeni dahil olan oyuncuları hızlı bir şekilde sizlere buradan duyurmaya çalışacağız. Mia Yapım sosyal medya hesaplarından edindiğimiz bilgiler dahilinde netlik kazanan oyuncuların bilgileri aşağıda verilmiştir. Oyuncularımızın dizideki karakterleri hakkındaki bilgiler açıklandığında buradan duyuracağız. Aşk Yalanı Sever dizisi için kanal arayışı devam etmektedir. Yayınlanacağı kanal tahminimizce Fox Tv olacaktır.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Aşk Yalanı Sever Konusu:
Ölüm döşeğindeki Hüseyin Koçoğlu’nun torunlarından son bir dileği vardır. Yıllar önce sahip çıkamadığı torunu Ece’nin bulunup eve getirilmesini ister. Bu dileği gerçekleştirmek için elinden geleni yapmaya çalışan diğer torunu Ferit, bir türlü Ece’yi bulamaz. Ancak olaylar, sonunda dedesine sahte bir torun bulma fikrine razı olan Ferit’in beklediği gibi gelişmeyecektir...

Aşk Yalanı Sever Oyuncuları:


Eren Hacısalihoğlu (Ferit Koçoğlu)
5 Haziran 1979 Trabzon doğumlu genç oyuncu 1.80 boyunda ve 73 kilodadır. İnsan Aldandı, Mavi Kelebekler ve Benim İçin Üzülme gibi dizilerde rol almıştır.
Seda Güven (Gonca)11 Haziran 1984 İzmir doğumlu yetenekli oyuncu 1.66 boyunda ve 50 kilodadır. Oğuz Güven ve Serpil Güven'in tek çocuğudur. Marmara Üniversitesi Tekstil Tasarımı Bölümü mezunudur. Ekmek Teknesi dizisiyle oyunculuk hayatına atılmıştır. Fatmagül'ün Suçu Ne, Merhaba Hayat, Kurt Seyit ve Şura gibi dizilerde rol almıştır.

İlhan Şeşen: (Cüneyt Koçoğlu)
Aşk Yalanı Sever İlhan Şeşen18 Haziran 1948 doğumlu olan şarkıcı ve oyuncu İlhan Şeşen diziye renk katacak. Oyunculuğunu ispatlamış usta oyunculardan olan oyuncumuz daha önce birçok dizi ve filmde rol almıştır. Rol aldığı dizilerden bazıları, 2004 yılında Atv ekranlarında yayınlanan Aliye, 2007 yılında Kanal D de yayınlanan Annem dizisinde rol almıştır.

Arif Erkin: (Hüseyin Koçoğlu)
Aşk Yalanı Sever Arif Erkin11 Eylül 1935 Gaziantep doğumlu usta oyuncu diziye dahil olan oyunculardan. Kanal D ekranlarında yayınlanan Yabancı Damat dizisinde Memik Dedeyi canlandıran usta oyuncu yeni dizide hangi karaktere can vereceği henüz belli değil. Son rol aldığı dizi ise 2015 yılında Star tv ekranlarında yayınlanan Güzel Köylü dizisidir.

Ünal Silver: (Murat Aslan)
Aşk Yalanı Sever Ünal Silver Usta oyuncu 16 Temmuz 1948 İstanbul doğumludur. Daha önce bir çok popüler dizi ve filmde rol almıştır. Rol aldığı en bilindik dizi ise Kanal D ekranlarında yayınlanan başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ'unda bulunduğu Kuzey Güney dizisidir.

Zuhal Yalçın (Canan Aslan )
22 Temmuz 1971 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Keşanlı Ali Destanı ve Yara filminde rol almıştır. Asuman Dabak tiyatrosunda rol oynamaktadır. Osmanlı Cumhuriyeti fiminde önemli bir rol oynamıştır. Çiçek Taksi, Selena, Yasemin ve Kocamın Ailesi dizilerinde boy göstermiştir.

Guru Aydoğan (Çetin (Çito)
11 Ekim 1988 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Oya Aydoğan'ın oğludur. 1.90 boyunda ve 86 kilodadır. Yeditepe Üniversitesi Sanat Yönetimi mezunudur. Kedi Özledi ve Oyun Zamanı filmlerinde rol almıştır. Not Defteri dizisinde Cenk Hoca karakterini rol oynamıştır.

Buse Arslan (Peri Aslan)
29 Aralık 1992 İstanbul doğumlu olan genç oyuncu Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümü okumaktadır. İlk oyunculuk deneyimini Akasya Durağı dizisiyle yaşamıştır. Yalan Dünya, Avrupa Avrupa, Bizim Okul, Benim Hala Umudum Var gibi dizilerde rol almıştır.

Murat Okay (Rafet Aslan)
murat okay kimdir1980 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Kadir Has Üniversitesi'nde İleri Oyunculuk Yüksek Lisans bitirmiştir. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarında eğitimini tamamlamıştır. Coca Cola, THY, Eti tadında gibi bir çok reklam filminde oynamıştır. Başka Dilde Aşk, Osmanlı Cumhuriyeti gbi sinema filmlerinde rol almıştır. Geniş Aile, Yalan Dünya, Kocamın Ailesi gibi dizilerde rol almıştır.

Ahmet Kayakesen ( )ahmet kayakesen kimdir 5 Ocak 1984 İzmir doğumlu yakışıklı oyuncu Çılgın Dersane 3 filminde Ercü karakterini canlandırmıştır. Kocamın Ailesi dizisinde Fatih rolünde oynamıştır.

Makbule Meyzinoğlu (Nihal Koçoğlu) aşk yalanı sever makbule meyzinoğlu41 yaşındaki başarılı oyuncu Muhteşem Yüzyıl'da Kraliçe İzabel karakterini canlandırmıştır. Kanal D ekranlarında yayınlanan Çalı Kuşu dizisinde rol oynamıştır.

Yeşim Gül (Elmas Koçoğlu) yeşim gül kimdir27 Mayıs 1966 Ankara doğumlu deneyimli oyuncu ikizler burcudur. Kahverengi gözleri ve 1.70 boyundadır. Arka Sokaklar, Ömre Bedel, Alın Yazım gibi dizilerde rol almıştır.

İsmail Ege Şaşmaz (Serdar Koçoğlu) Dizide Nihal'in oğlu Ferit'in ise kuzeni rolünde oynamaktadır.25 Ksım 1993 Manisa doğumlu genç oyuncu Manisa Polinas Endüstri Meslek Lisesi, Plastik Enjeksiyon Kalıp Bölümünden mezun olmuştur. Aşk Yalanı Sever dizisiyle oyunculuk hayatına ilk adımını atmış olacak.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aşk yalanı sever konusu, aşk yalanı sever oyuncuları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Arınç: PKK’nın alçakça bir yalanı Seth Haber Arşivi 0 03 Ağustos 2015 13:37
PKK'nın alçak yalanı Seth Haber Arşivi 0 31 Temmuz 2015 10:01
“Su verilmedi” yalanı Desmont Haber Arşivi 0 19 Aralık 2014 17:50
9 Erkek Yalanı Zen Ah Erkekler 0 14 Haziran 2014 11:20
9 erkek yalanı! Ezgi Ah Erkekler 0 28 Temmuz 2012 16:45