IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Mart 2016, 13:36   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kiralık Aşk'ta olay yaratan sahne!




Star TV'de ekrana gelen Kiralık Aşk dizisinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Nefes kesen sahneleriyle gündemden düşmeyen Kiralık Aşk dizisi 39. bölümünde bu hafta neler olacak?


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yapımı Ortaks Yapım, Yapımcı Melda Perahya Yalçın ve Mehmetcan Yüksel'in olduğu Kiralık aşk dizisinde yeni bölüm heyecanı başladı. Kiralık Aşk son bölümde Ömer ortadan kayıp olmuştu. Şimdi ise Kiralık Aşk 39. yeni bölümde neler yaşanacağı merak ediliyor.

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Defne, "Bana gidiyoruz" diyen Ömer'e hayır diyemiyor. Ne de olsa, artık aşklarını yaşamaları için önlerinde pek bir engel kalmadı.Peki Deniz, Sude'yle birlik olup Defne'yle Ömer'e nasıl bir kumpas hazırlıyor? Deniz, Defne'yi ikna edip konuşmak için yemeğe çıkarıyor. Ömer, Defne ve Deniz'i baş başa yemek yerken görünce tepkisi ne olacak?

Bu sırada asıl Ömer'in sırrı ortaya çıkıyor. Ömer ortadan kayıp mı oluyor? 15 Mart tarihinin anlamı ne? Ömer'in kimsenin bilmediği sırrı ne? Defne bunun peşine düşüyor. Bu sırrı Defne öğrenince neler olacak?

KİRALIK AŞK BAŞROL OYUNCULARI

ELÇİN SANGU KİMDİR?

Son dönemin en çok konuşulan ismi Elçin Sangu, 13 Ağustos 1985'te İstanbul'da doğmuştur.Mersin Üniversitesi Opera bölümünden mezun olan güzel oyuncu, 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni kazanmış, eğitimine burada devam etmiştir. Elçin Sangu, adını ilk kez 2010 yılındaki "Öyle Bir Geçer Zaman ki" adlı dizisindeki 'Jale' karakteriyle duyurmuştur. Birçok projede bulunan Elçin Sangu için kırılma noktası, 'Kurt Seyit ve Şura' dizisi olmuştur. 'Güzide' karakterini canlandıran oyuncu, performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

BARIŞ ARDUÇ KİMDİR?

1987 tarihinde doğan Barış Arduç, Ekol Drama'da oyunculuk eğitimi almıştır. Yüzme, dalgıçlık ve futbol sporlarıyla uğraşan yakışıklı oyuncu, fotomodellik ve dublaj sanatçılığı yapmıştır. Benim İçin Üzülme adlı dizide Ahmet karakteriyle adını duyuran Barış Arduç; Pis Yedili, Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili gibi dizilerde oynamıştır. Deliha adlı ilk sinema filminde rol alan Barış Arduç, asıl çıkışını star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk adlı dizide Ömer karakteriyle yakalamıştır.

Milliyet

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kiralık aşk


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Eliz Sakuçoğlu'nun Olay Yaratan Aşk Pozu! Lucifer Haber Arşivi 0 12 Haziran 2015 11:22
Rize'de Olay Yaratan Fotoğraf! Thetis Haber Arşivi 0 10 Mayıs 2012 17:53
Nonserviam'ın olay yaratan Fotoğrafı! Aragorn Komedi ve Mizah 3 10 Aralık 2010 23:40