IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Mart 2016, 17:58   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
46 Yok Olan dizisi yeni bölümle şok etkisi yarattı!




Star TV ekranında yeni başlayan 46 Yok Olan dizisine ilgi büyüktü. Heyecanla izlenen 46 Yok Olan 1. bölümde izleyiciyi ekrana kitleyecek gelişmeler yaşandı.Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünde yer aldığı 46 Yok Olan dizisi detayları haberimizde.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


46 Yok Olan, Yakında star TV'de yayına girecek olan televizyon dizisi. Yönetmenliğini Serdar Akar’ın yaptığı dizide baş rolleri Erdal Beşikçioğlu, Yasemin Allen ve Melis Birkan üstlendi. İlk bölümü 27 Mart 2016 tarihinde Star TV'de yayınlandı.

46 YOK OLAN DİZİSİ HAKKINDA

Serdar Akar’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, başrollerinde Erdal Beşikçioğlu,Yasemin Allen, Melis Birkan, Saygın Soysal, Berkan Şal’ın yer aldığı, senaryosu Ercan Mehmet Erdem'in yazdığı ‘46 Yok Olan’ pazar günü 22.45'te star’da başlıyor. Özellikle Behzat Ç. dizisiyle son dönemin en başarılı oyuncularından Erdal Beşikçioğlu kadroda yer alan isimlerden biri.

Dizinin kadrosundaki diğer isimler ise şöyle: Yasemin Kay Allen(Selin), Melis Birkan(Ceyla), Saygın Soysal(Doğan), Berkan Şal(Salim), Ayça Eren(Ezo) ve Mert Bilgin(Ferit)

Psikolojik- Gerilim türündeki ‘46 Yok Olan’ dizisinde, bitkisel hayatta yaşam mücadelesi veren kız kardeşini yeniden hayata döndürmek için kimyasal deneyler yapan bir adamın hayatı konu alınıyor. Dizi Türkiye'de bir ilk olarak 60 dakika sürecek.

‘46 Yok Olan’ın Vince Gilligan tarafından yapılan ABD’nin drama dizisi 'Breaking Bad' uyarlaması olduğu söylentilerine dizinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, tepki göstererek "Bizim özgün bir şey yapmaya hakkımız yok, yapamaz mıyız? İlla başka şeyin kopyası mı olacak? Biz tüketen bir toplumuz. Kendine güvensiz, fantezi yoksunu birtakım kafalardan çıkıyor bu hikayeler" sözleriyle dedikoduları yalanladı.

Erdal Beşikçioğlu kimdir?

Erdal Beşikçioğlu , (d. 5 Ocak 1970, Ankara) Türk tiyatro sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu.

5 Ocak 1970 yılında, Ünyeli bir baba ve Ankaralı bir annenin ilk çocuğu olarak Ankara'da dünyaya geldi. Orta öğrenimini İzmir Özel Türk Koleji'nde tamamladı. İzmir Narlıdere Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi'nden mezun oldu. 1989 yılında hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na girdi. Konservatuar eğitimi sırasında "William Guskill" ile yaratıcı drama üzerine atölye çalışmalarına katıldı. 1993 yılında mezun oldu ve aynı yıl Devlet Tiyatroları'nda oyuncu olarak göreve başladı. 1995-96 sezonunda Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda müdür vekili olarak görev aldı.

Halen Ankara Devlet Tiyatrosu'ndaki görevine devam etmektedir.

Elvin Beşikçioğlu ile evlidir. Bir kızı ve bir oğlu vardır. Gençlerbirliği spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın yeğenidir.

Milliyet

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
46 yok olan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Reaksiyon dizisi bomba etkisi yaratacak Seth Yerli Diziler 0 09 Ekim 2014 11:31
Kanseri Önleyici Etkisi Olan Gıdalar Zen Sağlık Köşesi 0 15 Haziran 2014 19:05
Kaza kurşunuyla şehit olan asker tartışma yarattı Soul Haber Arşivi 0 26 Nisan 2011 11:34
Dolunayın Burçlara Olan Etkisi / 2011 JB Burçlar, Fallar ve Kehanetler 5 24 Mart 2011 17:09