IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Dream

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Eylül 2016, 11:56   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Seviyor Sevmiyor Dizi Konusu ve Oyuncuları




Güney Kore dizisi She Was Pretty'den uyarlanan, başrollerini Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan, Gonca Sarıyıldız, Yiğit Kirazcı ve İpek Tenolcay'ın paylaştığı televizyon dizisidir.Dizi ilk yayınını 15 Haziran 2016 tarihinde yapmıştır.15 Temmuz darbe girişiminden sonra 26 gün aralıksız A Haber ile ortak yayın yapan Atv bir süreliğine yayın akışını durdurdu.Bunun yüzünden 3 hafta üstüste yayımlanmayan Seviyor Sevmiyor 14 Ağustos 2016 Pazar günü izleyicileriyle buluşacak ve bundan sonra yeni bölümleri her Pazar 21:00 Atv ekranlarında.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Konusu
Garsonluk yaptığı kafeden olaylı bir şekilde ayrılan Deniz, iş bulmak için mülakatlara girmeye devam eder. Otuz yaşına gelmiş, ancak hayatında bir türlü dikiş tutturamamıştır. İş görüşmelerindeki son durağı "Go Flamingo" isimli moda dergisi olur. Orada onu bekleyen sürprizlerden habersizdir.Talihsiz günler geçiren Deniz'e bir gece ansızın bir mail gelir. 15 beş yıl önceki ilk aşkı dombili Yiğit, İstanbul'a gelecektir. Deniz bu haberle yeniden kendine gelir. İçini Yiğit'le buluşacak olmanın heyecanı kaplar. Ancak buluşmaya gittiği yerde, hayatının en büyük şokunu yaşar. Yiğit, fiziksel olarak bambaşka birine dönmüştür. Daha da beteri Deniz'in yanından bir yabancı gibi geçip gitmiş, onu tanımamıştır. Çünkü tek değişen Yiğit değildir. Deniz, Yiğit'in karşısına çıkmaya cesaret edemeyince aklına bir fikir gelir. En yakın arkadaşı, güzeller güzeli İrem'den bir iyilik ister. Ancak bu iyilik, hem Deniz'in, hem Yiğit'in, hem de İrem'in hayatını sonsuza dek değiştirecektir.

Oyuncular

Zeynep Çamcı / Deniz Aslan
Esas kızımız… Her ne kadar o kendisini ikinci kız olarak görse de, hatta hayattaki rolünün bir figürandan farksız olduğunu düşünse de Deniz Aslan bizim esas kızımız… Heyecanlı, endişeli, panik-atak bir kız.. Stresli zamanlarda alakasız özlü sözler söylemek, nefesini tutarak kendini boğmaya çalışmak, evdeki mobilyaların altına saklanmak gibi huyları var. Stresli olmadığı zamanlar son derece eğlenceli, deli dolu, enerji patlaması yaşayan bir kız. Hayata karşı her daim umutlu, naif bir bakışı var… Kötülük hiç uğramamış içine... Haksızlığa tahammülü yok... Fedakar, sahiplenici biri... Acayip çalışkan... Tam bir takım oyuncusu…

Gökhan Alkan / Yiğit Balcı
Deniz'in ilk aşkı... Sert mizaçlı, sınırları olan, hadsizliği sevmeyen, otoriter bir adam... Yiğit'i gülerken yakalamak zor. Tam bir buz adam... Özellikle iş hayatında fazla prensipli ve katı… Küçük bir kum saati var Yiğit'in. Biriyle vakit kaybetmek istemediğinde onu çevirip karşısındakine tahammül edebileceği limiti koyuyor. Kum saati dolunca karşısındaki artık konuşma şansını kaybediyor. Bir karar vereceği zaman kollarını sıvıyor. Etrafına karşı görünmez bir duvarı var. O duvarı aşabilmek hiç de kolay değil... Sokakta bile aklında iş var. Bu yüzden karşıdan karşıya geçerken bile elinden iPad'ini eksik etmiyor. Çoğu zaman o kadar konsantre oluyor ki, söylenenleri dahi duymuyor.

Gonca Sarıyıldız / İrem Gündoğan
İrem, Deniz'in en yakın arkadaşı... İkilinin arasındaki dostluk bağı çok kuvvetli... İkisi de kız kardeşten farksız çünkü... Aynı evde yaşıyorlar. İkisi de birbirini karşılıksız, koşulsuz seviyor. Dertlerini de mutluluklarını da dibine kadar paylaşıyorlar. Evdeki kutlama partileri de depresyon seansları da meşhur ikilinin... Ancak bu kadar yakın iki arkadaşın karakterleri de bir o kadar zıt… İrem tam bir prenses... Bu zamana kadar istediği her şeyi maddi olarak elde etmiş... Güzel olan her şeye sahip olma güdüsüyle yetişmiş. Hem yüzü hem de fiziği çok güzel... En ufak bir fazlalığı yok. Üzerine giydiği her şeyi bir manken gibi taşıyor. Bakanın dönüp tekrar bakacağı türden bir kız. Deniz'in aksine moda konusunda uzman denecek kadar bilgili... Kariyerinde de iyi bir noktada... Başarılı bir iş kadını... Kısacası doğuştan hayatın yüzüne güldüklerinden..

Yiğit Kirazcı / Tuna Ertürk
Tuna, Go Flamingo Türkiye dergisinde editör... Aynı zamanda muhabir... Hayata eğlenmeye gelmiş bir insan Tuna. Şaka yapmak onun için su içmek, nefes almak gibi… Şakası yapılmayacak ciddi şeyleri bile şaka malzemesi yapabilecek biri. Hayatı ciddiye almayı sevmiyor. O kadar alaycı biri ki, ne zaman ciddi olduğunu kestirmek de bir hayli güç. Kılık kıyafeti de hayata bakış açısına paralel... Salaş ama tarz giyinen biri... İşe motoruyla gidip geliyor. Yemek yemeyi çok seviyor. Özellikle de beleş yemeyi. Maddi durumu çok iyi olmasına rağmen müthiş pinti bir adam. Derginin neşe ve espri kaynağı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 01 Eylül 2016, 15:25   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Seviyor Sevmiyor Dizi Konusu ve Oyuncuları




Çok tatli bir dizi, umarim ne erkenden biter ne de tadi kacicak kadar uzatilir.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
atv, dizi, gonca sarıyıldız, güney kore, gökhan alkan, ipek tenolcay, konu, oyuncular, seviyor sevmiyor, she was pretty, yiğit kirazcı, zeynep çamcı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Seviyor mu? Sevmiyor mu? Flora Burçlar, Fallar ve Kehanetler 3 28 Nisan 2016 21:26
Seviyor Sevmiyor - Heidi Betts Zen Kitap Tanıtımları 0 12 Aralık 2012 16:56
Seviyor(Sevmiyor)/Türkan Öztürk Afrodit Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 08 Ocak 2012 19:10
Seviyor Sevmiyor feLsefesi. Rehin Aşk ve Sevgi Köşesi 0 10 Temmuz 2008 18:01