IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Aralık 2019, 23:39   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Zemheri Dizi Oyuncuları




Zemheri Dizi Oyuncuları

Alperen Duymaz

Çukur dizisinde oynadığı Emrah karakteriyle başarılı bir oyunculuk sergileyen ve sonrasında Çarpışma dizisinde Kerem rolünde oynayan Alperen Duymaz, dizi final yapar yapmaz askere gitmişti.

Bedelli askerlikten yararlanan oyuncu, kısa bir tatilin ardından setlere geri dönüyor! Kod Adı Zemheri dizisinde başrol olacak Alperen Duymaz hangi karakteri canlanadıracak? net bilgi şimdilik yok.

3 Kasım 1992 Ankara doğumlu. Oyuncu ve manken. Lise yıllarında müzik ve modellikle ilgilendi. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde eğitim aldı. Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizi ile oyunculuğa adım attı. Acı Aşk ve Bodrum Masalı dizileriyle kariyerine devam etti.



Ayça Ayşin Turan

Alperen Duymaz’a eşlik edecek olan kadın partner ise Karagül dizisiyle tanındıktan sonra ünlenen Ayça Ayşin Turan olacak. Dizideki karakteri hakkında bilgi olunca eklenecektir.

Turan, son olarak Netflix’in Hakan: Muhafız dizisinde Çağatay Ulusoy ile başrolde yer almıştı.

25 Ekim 1992 Sinop doğumludur. Babası Kastamonulu annesi ise Sinoplu’dur. İstanbul Üniversitesi Radyo sinema Televizyon bölümünde eğitimine devam etmektedir. Oyunculuk eğitimini Gazanfer Özcan ve Gönül Ülkü tiyatrosunda alan Ayça Ayşin Turan ayrıca Sinop Belediye Konservatuarı’nda da eğitim görmüştür.

2011 yılında yayınlanan Dinle Sevgili dizisiyle televizyon dünyasına adım atan oyuncunun asıl çıkışı Karagül dizisinde canlandırdığı “Ada” rolüyle olmuştur.




Hazal Filiz Küçükköse (Berrak)

Zemheri isimli dizinin kadrosuna katılan Küçükköse, Alperen Duymaz ve Ayça Ayşin Turan ile birlikte başrolü paylaşacak.

1988 yılında Mersin’de dünyaya gelen Hazal Filiz Küçükköse, liseyi Ankara’da bitirdi. Kırıkkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü’nü 3. sınıfa kadar okuyup bırakan Küçükköse, Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya bölümünde eğitimine devam ediyor.

Özel oyunculuk dersleri alan Küçükköse, 2015 yılında Kara Sevda dizisinde canlandırdığı Zeynep Soydere karakteri ile kariyerinde zirve yaptı. Hazal Filiz Küçükköse’nin ilk dizisi ise Emir’in Yolu oldu. Beni Affet, Kara Sevda, Deniz Yıldızı, Günahkar ve Kalbim seni seçti gibi farklı dizilerde rol aldı. Beni Affet dizisinde tanıştığı ve aşık olduğu Tuan Tunalı ile evlendi.



Hakan Taşkıran

1996 yılında İstanbul’ da doğdu. 1.80 boyunda, 67 kilo. İstanbul’ da yaşıyor. Okan Üniversitesinde eğitim gördü. Temel oyunculuk ve kamera önü oyunculuk eğitimi. Gülperi dizisinde Kadir Aydın’ın gençliğini oynadı.



Eylül Kandemir

Erbulak Evi Kamera Önü Atölyesi eğitimi almıştır. 1.75 boyunda 34 beden olan Eylül Kandemir Uğurkan Erez ile çalışmaktadır. İlk dizi deneyimi Zemheri dizisi ile olacaktır.



İlkin Tüfekçi

5 Temmuz 1987 İstanbul doğumlu. 1.70 boyunda. Galatasaray’ın eski oyuncularından ve şimdi Teknik Direktörlük yapan İlyas Tüfekçi’nin kızıdır. Bale eğitimi aldı. Lisede Tiyatro ile tanıştı. Müşfik Kenter den eğitim aldı. Arka Sıradakiler, Papatyam, Kader Çizgisi, Karadayı, Kara Para Aşk dizilerinde rol aldı. Şimdilerde ise Zemheri dizisine dahil oldu. Hangi karakteri canlandıracağı şimdilik net değil. Netleşince bilgi sizlerle paylaşacağız.



Caner Cindoruk

17 Nisan 1980’de Adana’da doğdu. Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. Annesi Müşerref, babası ise iki kez Orhan Kemal Öykü Ödüllü öykü yazarı Zafer Doruk’tur. Münir Can Cindoruk ve Taner Cindoruk adında iki kardeşi de oyuncu olan Cindoruk, ailesinin de etkisiyle tiyatroya yöneldi. Amcası Erdal Cindoruk’ta tiyatro oyuncusudur. Cindoruk’un çocukluk yılları kuliste geçti. Ortaokulda, lisede, üniversite yıllarında sergilenen oyunlarında kendine hep bir sahne buldu. Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. İlk profesyonel rolüyse Fehim Paşa Konağı’ndaki Yusuf karakteri oldu. 1997 yılında Adana Seyhan Belediyesi Tiyatro Topluluğu ile beraber ilk profesyonel tiyatro oyununa çıktı. On yıl boyunca Seyhan Belediye ve Adana Şehir Tiyatro’larında oyuncu olarak görev aldı. En son Kadın dizisinde rol aldı.



Müfit Kayacan

17 Ocak 1959 tarihinde Antalya’nın Kaş ilçesinde 4 çocuğunun ikincisi olarak doğmuştur. Annesi ev hanımı Meryem Hanım, babası öğretmen Halil Kayacan’dır. Adana Çukurova Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun oldu.
Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu’nun kurucularından olan Müfit Kayacan, ilk 1983 yılında “Ormanın Bekçileri” adlı oyunda rol aldı. Burada 25 sene genel sanat yönetmenliği görevi yaparken aynı zamanda 25 oyun yönetti ve 32 farklı oyunda rol aldı.

Müfit Kayacan, aynı zamanda 10 sene Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde Kültürel Hizmetler Daire Başkanlığı görevini yerine getirdi. Bu süreçte 1993 yılında ilk kez 6 lisenin katılımıyla başlayan “Liselerarası Ulusal Tiyatro Şenliği” uygulamasını devam ettirdi. Ayrıca Kadınlar Tiyatro ile buluşuyor projesinin ve Likya Seyirlik Oyunlar Festivali’nin de yaratıcılarındandır.

2014 yılında Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu (ABT) Genel Sanat Yönetmeni görevinden istifa etti. Yerine Mehmet Özgür getirildi.

2015 yılında başrollerinde Çetin Altay, Arzu Yanardağ ve Mesut Yar’ın oynadığı “Olur İnşallah” adlı sinema filminde Mehtap Bayri, Müfit Kayacan, Sümer Tilmaç ile birlikte oynadı.

Altın Portakal Film Festivali Jüri üyeliği de yaptı.

Müfit Kayacan, evlidir. Oğulcan Kayacan, Onur Can Kayacan adlarında iki oğlu vardır.
alıntı.

__________________
NO RESPECT F**K PEACE.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
zemheri dizi oyuncuları, zemheri dizisi, zemheri dizisi oyuncu kadrosu, zemheri kadrosu, zemheri oyuncu kadrosu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Babamın günahları dizi oyuncuları - Babamın günahları oyuncu kadrosu PauL Yerli Diziler 0 05 Ocak 2018 11:20
Arkadaşlar İyidir Dizi Oyuncuları Kimler Konusu Nedir? Ebru Yerli Diziler 0 07 Eylül 2016 18:14
Seviyor Sevmiyor Dizi Konusu ve Oyuncuları Dream Yerli Diziler 1 01 Eylül 2016 15:25
Yüksek Sosyete Dizi Konusu ve Oyuncuları Dream Yerli Diziler 0 01 Eylül 2016 12:42
Çürük raporu alan dizi oyuncuları! Lucifer Haber Arşivi 0 11 Haziran 2010 15:08