IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Nisan 2020, 14:30   #1
Çevrimdışı
GeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ünlü Yönetmen Fatih Akın, HBO İçin 6 Bölümlük Bir Mini Dizi Çekecek




inema sektörüne bıraktığı yapımlarla fazlasıyla ses getiren Fatih Akın, yeni bir proje üzerinde çalışmaya başladı. Akın'ın yeni projesi, dünyaca ünlü televizyon kanalı HBO'da yayınlanacak ve 6 bölümden oluşan bir mini dizi olacak. Dizi, ünlü oyuncu Marlene Dietrich'in hayatını anlatacak.
Uzunca bir süredir yönetmenlik yapan ve rüştünü ispatlamış bir isim olan Fatih Akın, pek çok popüler yapımın altına imzasını attı. "Yaşamın Kıyısında" ve "Duvara Karşı" gibi filmlerle sinemaseverlerden tam not almayı başaran Akın, şimdi ABD pazarında sesini duyurmaya hazırlanıyor. Ünlü yönetmen, geçtiğimiz dönemlerde oluşturduğu içeriklerle hem Türkiye'de hem de başta ABD olmak üzere diğer ülkelerde yoğun bir ilgi gören HBO için, bir mini dizi üzerinde çalışacak.

Akın'ın dünyaca ünlü HBO için üzerine çalıştığı proje, "Marlene Dietrich" olarak isimlendirilecek ve toplamda 6 bölümden oluşacak. Konuyla ilgili yaşanan gelişmeleri bizzat açıklayan Akın, ilk etapta bazı tereddütlerinin olduğunu ancak sonradan korkularını bir kenara bıraktığını ifade etti. Dizi, projeye de ismini veren Almanya kökenli ABD’li aktris Marlene Dietrich'in hayatını anlatacak.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Akın'ın açıklamalarına göre bu proje, Alman aktris Diane Kruger'a ait. Kruger, Akın'a ulaşarak projenin yönetmeninin o olduğunu, kendisinin yazıp kendisinin çekmesini istediğini söylüyor. İlk etapta olayın ciddiyetine varamadığını ifade eden Akın, nihayetinde projeyi kabul edip, birlikte çalışmaya karar verdiklerini vurguluyor. Üstelik bu olayların üzerinden yaklaşık 1 yıl geçmiş ve Akın, bu süre içerisinde dizinin senaryosunu 3 farklı kişiyle birlikte hazırlamış.

Fatih Akın, yaptıkları çalışmanın ilk başlarda bu kadar iyi olacağını düşünmediğini söylüyor. 6 bölümlük bir dizi için çok para harcadıklarını ifade eden Akın, bu durumun üzerine yoğunlaştıktan sonra HBO yetkililerinin içlerini rahatlattığını, paranın dert olmadığının söylendiğini belirtiyor. Akın, HBO için çektiği 6 bölümlük mini diziden fazlasıyla umutlu görünüyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Fatih Akın'ın HBO için hazırladığı 6 bölümlük mini dizinin konusunu oluşturacak Marlene Dietrich, bir dönemlerin en popüler oyuncu ve şarkıcılarından bir tanesiydi. 1920'li yıllarda Almanya, 1930'lu yıllarda ise Hollywood'da boy göstermeyi başaran Dietrich, oyunculuk yeteneği ile sinemaseverleri kendine hayran bırakmayı başarmıştı. Proje kapsamında Dietrich'e, Diane Kruger hayat verecek.

__________________
Bir Yosun Yatağı Bağışlanmış. Bir İç Çekişle Uzanmış. Kabul Edilmiş Yeşil Battaniye Tarafından. Dünyayı Öpmüş HoşçakaL . . .
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
hbo için 6 bölümlük bir mini dizi çekecek, ünlü yönetmen fatih akın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Evren Turhan: "Fatih Terim, Beşiktaş'ı tuzağa çekecek SaNaLStaR Galatasaray 0 29 Nisan 2018 14:46
Ünlü Yönetmen Hayatını Kaybetti Thetis Haber Arşivi 0 08 Mayıs 2012 20:11