IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

4Beğeni(ler)
  • 2 Post By aSk
  • 1 Post By Dedecan61
  • 1 Post By NurSima

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Şubat 2022, 16:16   #1
Çevrimdışı
aSk
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yalnız Kurt dizisi konusu ve başarılı oyuncu kadrosu




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Deli Yürek, Ekmek Teknesi ve Kurtlar Vadisi gibi başarılı projelerin yönetmenliğini üstlenen Osman Sınav, yine herkesi ekran karşısına kilitleyecek bir projeye imza attı! Osman Sınav’ın yeni dizisi ‘Yalnız Kurt’ 28 Ocak 2022 Cuma akşamı ilk bölümüyle ATV ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Ardından, dizinin oyuncu kadrosu ve konusu araştırılmaya başlandı. Peki “Yalnız Kurt oyuncuları kimler?”, “Yalnız Kurt konusu ne?”, “Nerede çekiliyor ve dizinin adı neden Yalnız Kurt?”

ATV’nin iddialı yapımlarından biri olmaya aday olan Yalnız Kurt dizisinde; 15 Temmuz darbe girişimi başta olmak üzere birçok cinayet, ihanet, anarşi ve terör olayları konu edilecek. Heyecanın ve nefes kesen sahnelerin bir an eksik olmadığı Yalnız Kurt’un başrolünü Cihan Ünal, Hasan Denizyaran ve Damla Colbay gibi birbirinden başarılı isimler paylaşıyor. Yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun'un yer aldığı, yapımını Sinagraf'ın, yapımcılığını Osman Sınav'ın, yapım süpervizörlüğünü Yusuf Ömer Sınav'ın üstlendiği Yalnız Kurt dizisinin senaryosunu ise Murat Koca ve Ali Alper Erze kaleme alıyor. Yalnız Kurt’un konusu, nerede çekildiği, oyuncu kadrosu ve karakterleri hakkında tüm detaylar

YALNIZ KURT DİZİSİ KONUSU

28 Ocak Cuma günü ilk bölümü ile ekran karşısına çıkan ‘Yalnız Kurt’ Cuma akşamları saat 20:00’de ATV ekranlarında yayımlanmaya devam edecek. Güçlü hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken ‘Yalnız Kurt’ reyting rekoru kırdı, AB ve total reyting sıralamasında tüm kategorilerde ilk sırada yer aldı. Türkiye’nin yakın tarihine ışık tutan dizi; Amerikan Barış Gönüllüleri'nin Türkiye’ye gelişinden itibaren yaşanan darbeleri, büyük ihanetleri, cinayetleri, anarşi ve terör olaylarını ele alacak olması yönüyle oldukça dikkat çekti.

Yalnız Kurt dizisi Golyat’a karşı verilen mücadelenin destansı hikayesini ekranlara taşıyor. "Golyat", ülkelerin sınırlarını değiştiren, ülkeleri küçük parçalara bölen, hükümetleri darbeyle devirip kendi yandaşı olan kukla hükümetlerle yola devam eden, ekonomik tetikçilik yapan, etnik ayrımcılığı körükleyip iç karışıklıklar çıkaran, Allah adıyla insanları ağına düşürüp aldatan, terör örgütleri ve cemaatler kuran, var olan mevcut terör örgütlerini kendi amaçları doğrultusunda taşeron olarak kullanan küresel emperyal bir güçtür. İlk bölümü ile izleyiciden tam not alan ‘Yalnız Kurt’ ülkemizde yaşanan güncel gelişmeleri de konu ediyor.

YALNIZ KURT DİZİSİ OYUNCULARI

Yapımcılığını Osman Sınav’ın üstlendiği Yalnız Kurt dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekti. Başrolde Cihan Ünal, Hasan Denizyaran ve Damla Colbay’ın yer aldığı Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosundaki başarılı isimler ve karakterleri şöyle:

Hasan Denizyaran (Altay)
Hasan Denizyaran 1993 İzmir doğumlu. Yakışıklı oyuncu Hayat Sevince Güzel isimli dizi ile adını duyurdu. Daha önce oynadığı filmler arasında Kim Daha Mutlu ve 4N1K yer alıyor. Yalnız Kurt dizisinde başrol Altay Kurdoğlu’nu canlandıran oyuncunun karakteri şöyle:

Adım Altay Kurtoğlu… Anne babamı gözümün önünde öldürdüklerinde sekiz yaşındaydım. Beni de öldürmek istediler, beceremediler; hayatta kaldım. Yirmi sene boyunca sokaklarda, yasadışı dövüşlerde ölümü aradım; karşıma çıkan ölüm değil geçmişim oldu. Artık anne babamın katilleri kim, biliyorum. Artık, ülkemin güzel çocuklarını yetim ve öksüz bırakan kim, biliyorum. İntikam ateşiyle yanıyorum.



Cihan Ünal (Kumandan)
Cihan Ünal 1946 Kastamonu doğumlu. Usta oyuncu birçok projede ve tiyatro oyununda rol aldı. Yalnız Kurt dizisinde başrol Davut Bahadır’ı canlandıran oyuncunun karakteri şöyle:
Ben Davut Bahadır… Nam-ı diğer Kumandan… Eski asker ve istihbaratçıyım. Tam seksen bir yaşındayım. Ömrümü bir canavarla mücadele etmeye adadım, ama onu yenmeyi başaramadım. Pes etmedim, meşrebimde yok! Tek isteğim ölmeden, Golyat denen canavarın, onun kanlı örgütlerinin, kirli ellerinin bu kadim topraklardan sökülüp atıldığını görmek.



Damla Colbay (Esra)
Damla Colbay 1993 İzmir doğumlu. Kara Para Aşk dizisinde oynadığı Demet karakteri ile tanınan güzel oyuncu son olarak Hekimoğlu dizisinde Zeynep karakterini canlandırdı ve burada yıldızı daha da parladı. Yalnız Kurt dizisinde başrol Esra’yı canlandıran oyuncunun karakteri şöyle:

Benim adım Esra Türkmen… Babam karanlık işlere bulaşmış bir adamdı; hem kendisinin hem annemin ölümüne sebep oldu. Henüz on yaşındaydım. Viking tuttu elimden… Korudu, okuttu, öğretti, beni bir Yetim Kurt olarak, bu ülkeye hizmet etmem için yetiştirdi. “Yetim Kurtların hayatında aşka yer yok” dedi. Ama ben dinlemedim; aşık oldum.

Murat Han (Doğan)
Murat Han 1975 Ankara doğumlu. Başarılı oyuncu Sana Bir Sır Vereceğim ve Hatasız Kul Olmaz adlı televizyon dizilerinde başrolü oynadı. Yalnız Kurt dizisinde Doğan’ı canlandıran oyuncunun karakteri şöyle:

Ben Doğan Sakınmaz… Sokaklardan gelip mafyanın başına oturdum. Bana verilmedi; ben aldım. Ama yetmez. Henüz yedi numarayım; hala benden yukarıda olanlar var. En tepeye çıkmadan, bir numara olmadan da yetmeyecek. Bu yolda feda etmem gereken ne varsa ederim. Esra’m hariç...



Hilmi Özçelik (Ahmet)
Hilmi Özçelik 1968 Rize doğumlu. Sergilediği performanslar ile beğenilen yetenekli oyuncu; tiyatro, dizi ve film oyuncusu. Son olarak yapımcılığını Osman Sınav’ın üstlendiği Sen Anlat Karadeniz dizisinde Cemil Dağdeviren karakterini canlandırdı. Yalnız Kurt dizisinde Ahmet’i canlandıran oyuncunun karakteri şöyle:

Babam da benim gibi polisti… Dedem de… Ben de onların yolundan gittim. Allah’ım ihsan etti, büyüklerim layık gördü, Emniyet Müdürlüğüne kadar yükseldim. “Devlet başa, kuzgun leşe derdi” dedem; bizde devlete baş kaldırmak olmaz. Hak etmediğin lokmayı yemek, hak etmediğim mevkide oturmak olmaz. Devlet bir görev vermişse, ona ihanet etmek hiç olmaz.



Yaprak Medine (Mira)
Yaprak Medine 1997 İstanbul doğumlu. Genç oyuncunun oynadığı diziler arasında Menajerim Ara ve Gazapizm yer alıyor. Yalnız Kurt dizisinde Mira’yı canlandıran oyuncunun karakteri şöyle:

Tam adım Semiramis Myers Hanzade… Babam Amerikalı… Hanzade soyadını da annemden aldım; annem saray soyundan geliyor. Dedesi, sarayın damatlarındanmış; Padişah’a ihanetle suçlanıp sürgün edilmiş. Bir yanım Amerikalı, bir yanım Türk, ama ruhum haymatlos; hiçbir ülkeye, hiç kimseye gönül bağım yok. Sadakatim sadece ve sadece Golyat’a...



Polat Bilgin (Nizam)
Polat Bilgin 1976 Samsun doğumlu. Tiyatro Anadolu'da çeşitli oyunlarda rol almanın yanı sıra yönetmen yardımcılığı ve yönetmenlikte yaptı. Kalp Ağrısı, Tek Başımıza ve Bir Litre Gözyaşı dizilerinde oynadı. Yalnız Kurt dizisinde Nizam’ı canlandıran oyuncunun karakteri şöyle:

Adım Nizamettin Köz... Fakir bir ailenin çocuğuyum. Babam okuyabilmem için beni bir cemaatin yurduna yerleştirdi. Karnım doydu, sevildim, takdir edildim. Artık onlarındım. “Okuyacaksın” dediler, okudum. “İstihbaratçı olacaksın” sen dediler; oldum. “Vur” dediler “vurdum”, “dur” dediler, durdum. Sonunda örgütün, askeri operasyonlardan sorumlu altı numarası oldum.



Almina Günaydın (Ela)
Almina Günaydın 2014 İstanbul doğumlu. İlk olarak Masumiyet dizisi ile oyunculuğa başlayan Almina Günaydın, dizide canlandırdığı Ela karakteri ile başarıyı yakaladı. Yalnız Kurt dizisinde de Ela’yı canlandıran oyuncunun karakteri şöyle:

Annem çok sevmiş babamı… Ama babam sevememiş bizi bir türlü; annem bana hamileyken terk edip gitmiş ikimizi de… Annem Esra, dünyanın en iyi annesidir. Benim için yapamayacağı şey yok. Ona bir şey olacak diye çok korkuyorum. Hep yanlış insanlara aşık oluyor.

Göktan Oktay Göztepe (Akif)
Göktan Oktay Göztepe 2004 İstanbul doğumlu. Genç oyuncu dizi kariyerine ilk olarak Kefaret dizisi ile başladı. Yalnız Kurt dizisinde Akif’i canlandıran oyuncunun karakteri şöyle:

Babam dövüyordu; evden kaçtım. Birkaç kere bulup eve götürdüler yine kaçtım. Babamın dayağından kaçıyordum; sokakta da dayak yedim, kaçamadım. Delikanlı bir abim var; Altay abim… O olmasa hayatta da kalamazdım belki… Öl dese ölürüm.



YALNIZ KURT DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Yalnız Kurt dizisinin çekimlerinin nerede yapıldığına dair henüz net bir bilgi bulunmuyor. Ancak dizinin genel çekimlerinin İstanbul’un çeşitli ilçelerinde yapıldığı söyleniyor.

YALNIZ KURT DİZİSİ HANGİ DÖNEMİ ANLATIYOR?
Osman Sınav'ın yeni dizisi Yalnız Kurt, 1956'da kurulan NATO'nun başlangıcını anlatan hikaye ile izleyici karşısına çıkacak. Yalnız Kurt dizisi hakkında bilgi veren Sınav:

"1956’dan beri yani Türkiye’nin NATO’ya girişinden beri benim ülkemde neler oldu, neden oldu? Golyat ve etrafındakiler neden durdurulamıyor? Türkiye tam bağımsızlık yolunda ihanetlerle durduruluyor. Her şeye rağmen, yürüyebilmemiz için, ihtiyacımız olan duruşu ve karakteri arayışımdır bu dizi. Hamaset olmayacak.” dedi.

DİZİNİN ADI NEDEN ‘YALNIZ KURT’?
Dizinin adı neden 'Yalnız Kurt'? sorusuna cevap veren Osman Sınav, ‘Türkiye başlı başına bir Yalnız Kurt. Herkesin gözü bizim ülkemizde. Ama biz her zaman bu coğrafyada dik durmaya ve özgürlüğümüzden vazgeçmemeye devam edeceğiz. Bağımsız bir devlet olarak güçlenerek bölgesel gücümüze hakim olmaya devam edeceğiz. Biz bu coğrafyada bu devletin Yalnız Kurt gibi bağımsız kalmaya çalışmasından yola çıktık. Bölgesinde bir güç olarak vatanını korumaya çalışmasını karakterler üzerinden vermeye çalıştık. Dizide de kafes dövüşçüsü bir genç var. O gence Yalnız Kurt diyoruz. Özgürlüğüne düşkün olması ve bu duyguyla yaşaması lazım. Bunu alıp bir karaktere indiriyoruz. Hiçbir şeyden korkmama duygusu bu’ dedi.

Ayrıca Osman Sınav, ‘Yaslandığımız şey sadece aksiyon değil. "Ülkemizde ne yapıyorlar? Hayatımızı, ekonomimizi, siyasetimizi, askeriyemizi etkileyen neler oldu?" bunları anlatacağız. NATO'ya girmemizden sonra bu ülkede neler yaşandı? Toplumu etkileyen cinayetlerin, toplumsal olayların hepsinin arkasında nasıl bir şey var onu görmeye çalışıyoruz. Eğer bunu görürsek bir daha bunların olmamasını sağlayacak bir duruş sergileriz. Bunları engellemek için sosyolojik ve toplumsal yapımızı değiştiririz.’ demişti.

Alıntı

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

Ve görüyorsun ki .. Alnımıza yazılanla ..Gönlümüze kazınan bir olmuyor…
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 02 Şubat 2022, 19:59   #2
Çevrimiçi
# Forum Dedesi #
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yalnız Kurt dizisi konusu ve başarılı oyuncu kadrosu




Haber için eline sağlık güncelledik..

__________________
Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!!
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 10 Şubat 2022, 22:38   #3
Çevrimdışı
~ Lafazan.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yalnız Kurt dizisi konusu ve başarılı oyuncu kadrosu




PayLaşım için tşkLer...

__________________
Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine...

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
yalnız kurt dizisi konusu ve başarılı oyuncu kadrosu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Öğretmen dizisi konusu ve oyuncu kadrosu Fragile Televizyon Dünyası 6 05 Mart 2020 08:03
İçerde Dizisi Oyuncu Kadrosu Konusu Karakterleri Ebru Yerli Diziler 0 13 Eylül 2016 03:33
Familya Dizisi Oyuncu Kadrosu Konusu Karakterleri Ebru Yerli Diziler 0 05 Eylül 2016 21:56
Kurt Seyt Shura Dizisi Konusu hakkında ! Zen Yerli Diziler 1 07 Eylül 2013 16:16
İşler Güçler Dizisi Oyuncu Kadrosu Zen Yerli Diziler 0 19 Mayıs 2013 21:11