IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Mart 2010, 17:58   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Avrupa öğrenci liderleri İstanbul'da





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



İstanbul, 250 civarında Avrupalı öğrenci liderini ağırlayacak. Genç liderlere düzenlenen panellerle eğitim verilecek.


107 ülkede gerçekleştirdiği uluslararası kongreler, global öğrenme ağları ve değişim programı aracılığıyla firma ve sivil toplum kuruluşlarına yabancı insan kaynağı desteği sunan AIESEC, yöneticilerinin katılacağı Avrupa Değişim Profesyonelleri Kongresine bu sene AIESEC İstanbul Şubesi, ev sahipliği yapacak.

Kongre 15-22 Mart 2010 Tarihleri arasında tarafından Trakya Grand Hotel'de gerçekleştirilecek. Her yıl farklı Avrupa ülkesinde gerçekleştirilen, Avrupa ve Kuzey Amerika'dan 46 farklı ülkenin katıldığı kongre 2008 yılında Rusya'da, 2009 Yılında Romanya'da gerçekleştirilmişti.

Avrupa Değişim Profesyonelleri Kongresi'ne 46 ülkenini katılımın beklendiğini belirten AIESEC İstanbul Şubesi yetkileri, AIESEC genel merkezlerinin ve şube başkanlarının katılacağı kongrenin, geleceğe yönelik kararlar alınacak olması nedeniyle stratejik öneme sahip, olduğunu belirttiler.

6 gün sürecek Kongre'de yeni seçilen lider kadrolarla global stratejilerin belirlenip ülkeler arası kooperasyonların kurulması ve global sorunların tartışılarak bu sorunlara çözüm aranması amaçlanmakta. Türk Hava Yolları, Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi, vdf Grubu, BenQ, Polisan, Impetus Eğitim Danışmanlığı ve Üniaktivite.com sponsorluğunda gerçekleşen kongrede, 250 kadar genç lidere eğitim verilecek, düzenlenen panellerle de aksiyon adımlarının planlanması sağlanacak.

HALKA AÇIK ÜLKELER PANAYIRI

Öte yandan etkinlikler çerçevesinde, 46 farklı ülkenin tanıtılıp geleneksel öğelerini sunacakları ülkeler panayırı da 23 Mart 2010 tarihinde Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Halka açık ve ücretsiz gerçekleştirilecek panayırda, katılımcılar iki saat boyunca 46 farklı ülkenin platformunu gezme imkanı bulacaklardır.

İSTANBUL TANITIMI

22-24 Mart 2010 tarihleri arasında İstanbul'daki tarihi ve turistik yerlere yapılacak “Kültür Turu” kapsamında ise İstanbul'un kültürel anlamda tanıtımı yapılacak ve Türk Gecesi ile Türk Kültürü Avrupa'ya tanıtılacaktır.

Kongre ile ilgili ayrıntılı bilgiye [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden ulaşabilirsiniz. 1948 yılından bu yana Türkiye'de faaliyet gösteren dünyanın köklü organizasyonlarından Aiesec ile ilgili ayrıntılı bilgileri [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden veya 0 212 293 88 36 numaralı telefondan edinebilirsiniz...

haber7

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
avrupa, istanbulda, liderleri, ogrenci, ıstanbulda, öğrenci


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık