IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Temmuz 2010, 15:20   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Üniversite adaylarına burs fırsatı!




“124 yıllık bir eğitim mirası üzerine kurulu Işık Üniversitesi, 2010-2011 eğitim yılında verdiği geniş burs olanaklarıyla dikkat çekiyor. Bu yıl toplamda 9 milyon dolarlık burs dağıtacak üniversite, bünyesinde eğitim gören her 100 öğrenciden 70’inin burslu ve indirimli okumasını sağlayacak.

Buna göre, 2010-2011 eğitim yılında Işık Üniversitesi’ne yerleşen toplam 595 öğrenciden 85’i %100, 320’si de %50 burslu okuma imkanına sahip olacak. Geri kalan 190 öğrenci ise, Işık Üniversitesi’ni tercih sıralamasında ilk üç sırada yazıp yerleşmesi halinde, öğrenim süreleri boyunca ortalamanın 2.00 ve üzerinde olması koşulu ile %25 burslu okuyabilecekler.

Ayrıca verilen burslara ek olarak, LYS sonuçlarına göre ilk 5000 arasına giren adaylar, Işık Üniversitesi’ni tercih etmeleri halinde, ücretsiz eğitimin yanı sıra üniversitenin yurtlarında ücretsiz barınma hakkı da kazanacaklar.

Başarıyı ödüllendirmeyi ve ihtiyacı olan tüm öğrencilere ulaşmayı hedefleyen Işık Üniversitesi, cazip burslarını ve geniş eğitim olanaklarını öğrencilere tanıtmak için 6 Ağustos’a kadar sürecek 360° Tanıtım Günleri düzenliyor.

Aday öğrencilerin ve velilerinin Taksim, Kadıköy ve Bakırköy’den kalkan servislerle ulaşımının sağlandığı tanıtım programında, öğrencilerin Işık Üniversitesi hakkındaki tüm soruları kapsamlı bir biçimde yanıtlanıyor. Aynı zamanda katılımcı öğrencilere uzman rehberlik hocaları, yeni sınav sistemi ve tercihlerde dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında birebir danışmanlık hizmeti veriyorlar. Eğlenceli bir kampüs turu ve güzel bir öğle yemeğiyle birlikte, Işık Üniversitesi hakkında detaylı bilgi edinen aday öğrenciler; bu programdan oldukça memnun ayrılıyorlar.

Katılımın ücretsiz olduğu tanıtım programı hakkında detaylı bilgi almak isteyenler şu linkten detaylı bilgi edinebilirler... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ADVERTORİAL

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
burs, Üniversite


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Üniversite'de 5 bölüme 2 bin TL burs! Deep Eğitim Haberleri 0 07 Mart 2014 15:47
YÖK'ten Üniversite Adaylarına Müjde Thetis Haber Arşivi 0 13 Haziran 2012 17:03
Üniversite adaylarına müjde! Lucifer Haber Arşivi 0 28 Temmuz 2010 03:21
YURTKUR'dan Üniversite Öğrencilerine Müjde (2010 Burs ve Kredi Miktarları) Pentagram YGS ve LYS'ye Hazırlık 0 25 Aralık 2009 08:46
Üniversite adaylarına müjde Kan YGS ve LYS'ye Hazırlık 0 10 Mayıs 2008 11:20