![]() |
Amasya çöreği Malzemeler 2 su brd. ılık su, 1 su brd. Altın Hasat zeytin yağ, 1 paket yaş maya, 1 paket Bizim Mutfak kabartma tozu, Bir tutam tuz, 1 çay brd.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Albildiğine Bizim Mutfak un. Hazırlanışı Bütün malzemeler derin kapta karıştırıldıktan sonra un ilave edilir. Hamur hazır olduğunda[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] büyüklüğünde parçalar halinde tepsiye dizilir. Üstü[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lanıp önceden ısıtılmış 200 derece fırında kızartılır. Öneriler: Ceviz büyüklüğünde koparılıp tepsiye dizilen hamurlar mayası gelene kadar bekletilir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:53. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk