21 Ekim 2010, 12:44 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Amasya çöreği Malzemeler 2 su brd. ılık su, 1 su brd. Altın Hasat zeytin yağ, 1 paket yaş maya, 1 paket Bizim Mutfak kabartma tozu, Bir tutam tuz, 1 çay brd.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Albildiğine Bizim Mutfak un. Hazırlanışı Bütün malzemeler derin kapta karıştırıldıktan sonra un ilave edilir. Hamur hazır olduğunda[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] büyüklüğünde parçalar halinde tepsiye dizilir. Üstü[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lanıp önceden ısıtılmış 200 derece fırında kızartılır. Öneriler: Ceviz büyüklüğünde koparılıp tepsiye dizilen hamurlar mayası gelene kadar bekletilir.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
amasya, Çöreği |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kahramanmaraş Çöreği | Seyra | Yöresel Yemekler | 0 | 22 Eylül 2014 22:01 |
Burmalı Amasya Çöreği | oneofgirl | Tatlılar | 0 | 05 Eylül 2013 15:12 |
Paskalya Çöreği | N999 | Hamur İşleri | 0 | 04 Nisan 2012 13:46 |
Amasya Çöreği | Kralice | Hamur İşleri | 1 | 12 Mart 2009 18:52 |
Paskalya Çöreği | Kralice | Hamur İşleri | 1 | 12 Mart 2009 18:42 |