Malzemeler
2 su brd. ılık su,
1 su brd. Altın Hasat zeytin yağ,
1 paket yaş maya,
1 paket Bizim Mutfak kabartma tozu,
Bir tutam tuz,
1 çay brd.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],
Albildiğine Bizim Mutfak un.
Hazırlanışı
Bütün malzemeler derin kapta karıştırıldıktan sonra un ilave edilir. Hamur hazır olduğunda
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] büyüklüğünde parçalar halinde tepsiye dizilir. Üstü
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lanıp önceden ısıtılmış 200 derece fırında kızartılır.
Öneriler: Ceviz büyüklüğünde koparılıp tepsiye dizilen hamurlar mayası gelene kadar bekletilir.