IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 21 Ekim 2010, 13:03   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Antalya piyazı




MALZEMELER
Kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 su bardağı
Sarmısak (ezilmiş) 4 diş
Tahin 2-3 çorba kaşığı
Limon 2 adet
Sirke 2 çorba kaşığı
Zeytinyağı 2 kahve fincanı
Tuz 2 tatlı kaşığı
Haşlanmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 adet
Taze[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 demet
Maydanoz (kıyılmış) Yarım demet
Pul[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 tatlı kaşığı
Domates 2 adet

YAPILIŞI
Fasulyeleri akşamdan sabaha kadar tuzlu su içinde bekletin, şişsinler.Şişmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri orta ateşte tuzlu bol su içinde yaklaşık 20 - 25 dakika ön haşlamaya tabi tutun. Haşlama suyunu dökün. Yıkayıp tekrar tencereye[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Fasulyeleri ikinci kez, yarık yarık olup iyice pişinceye, tencerede çok az haşlama suyu kalıncaya kadar haşlayın ve soğumaya bırakın. Pişmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lerden 2 ile 3 çorba kaşığı kadarını alın. Çukur bir kaba[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Çatalla iyice ezin ve üzerine ezilmiş sarmısağı, tahini,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyunu, sirkeyi, tuzu, zeytinyağını katın. Tüm malzemeleri karıştırıp tenceredeki[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lerin üzerine döküp harmanlayın ve Borcam’ın dilimli kek kalıbına aktarın. Üzerine kıyılmış taze[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve maydanozu, pul[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i katıp karıştırın. Domates dilimleri ve ikiye bölünmüş haşlanmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile süsleyip servis yapın.

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 22 Ekim 2010, 01:43   #2
Çevrimiçi
~ BLaCK_and_WHiTe ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Antalya piyazı




Hayatta en sevdiğim yemek diyebilirim.

__________________
BLaCK_and_WHiTe is now known as SNOOPY
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
antalya, piyazi, piyazı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Nohut Piyazı Tarifi Elysian Salatalar Mezeler 0 24 Haziran 2014 09:43
Maş Piyazı (Gaziantep) oneofgirl Yöresel Yemekler 0 06 Ağustos 2013 00:39
Fasulye Piyazı Liaaa Salatalar Mezeler 0 31 Ekim 2012 12:57
Zeytin Piyazı Adrasteia Soslar 0 22 Ocak 2012 10:56
Loğlaz piyazı (gaziantep) Sır Yöresel Yemekler 0 26 Ekim 2010 16:01