21 Ekim 2010, 14:17 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Akçaabat köftesi (trabzon) 1 kg. kıyma, 100 gr. Peksimet 1 diş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 1 çay kaşığı karabiber, tuz Yukarıdaki malzemeler karıştırılarak köfte halinde bir kaba biriktirilir. Köfteler kaptan alınarak ızgarada pişirilir ve sıcak halde servis yapılır.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
akcaabat, trabzon |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Trabzon - Akcaabat | Ecrin | Karadeniz Bölgesi | 0 | 21 Ekim 2011 12:16 |
Balık Köftesi / Balık Köftesi Tarifi Yapılışı / Balık Köftesi Hakkında | Candy | Deniz Ürünleri | 0 | 10 Şubat 2011 19:54 |
Hamsi köftesi (trabzon) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 25 Ocak 2011 00:21 |
Tonus köftesi (yayla köftesi) (sivas) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ocak 2011 21:02 |
Akçaabat ayranı (trabzon) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 21 Ekim 2010 14:15 |