![]() |
Kiriş (Hakkari) MALZEMELER 500 gr kemikli et 2 büyük kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 çorba kaşığı tereyağı 2 çorba kaşığı sıvıyağ 3 çorba kaşığı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salçası 1 su bardağı besni[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ü 1 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içi 1 su bardağı sumak Nane, kekik Tuz, karabiber, kırmızı pulbiber İçli köfte malzemesi: 500 gr orta yağlı kıyma 2 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tuz İç malzemesi: 500 gr kıyma 1[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 çorba kaşığı sıvıyağ Yarım su bardağı ince çekilmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içi Nane, kekik, kimyon Tuz, karabiber, kırmızıbiber YAPILIŞI Nohudu, 2 su bardağı pirinci ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içini akşamdan ayrı kaplarda ıslatın. Ertesi gün[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]un suyunu değiştirip haşlayın. Üzümü bol suyla yıkayıp 1 saat suda bekletin. 1 su bardağı sumağı 3-4 bardak kaynar suda 15 dakika bekletip suyunu süzün. Bir tencerede kemikli eti pişirin. İç malzeme için;[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ı temizleyip küp küp doğrayın. Tavada sıvıyağı kızdırıp kavurun. Kıyma ve baharatları ilave edip kavurmaya devam edin. Ceviz içini ekleyip tavayı ocaktan alın ve soğumaya bırakın. İçli köfte için; pirinci robottan geçirin. Kıyma ve tuz ilave edip yoğurun. Köfte harcından[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] büyüklüğünde parçalar koparın. Elinizi ıslatıp parçaları yuvarlayın. Baş parmağınızla ortasını çevirerek açın. Hazırladığınız iç malzemeden 1 kaşık koyup köfteyi kapatın. Malzeme bitinceye kadar işleme devam edin. İki[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ı temizleyip küp küp doğrayın. Büyük bir tencerede tereyağı ve sıvıyağı kızdırıp[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ı kavurun. 3 kaşık[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salçasını ekleyip karıştırın. Tencereye sırasıyla, tuz, baharat, sumak suyu, kemikli et,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içini ilave edin. Su kaynayınca köfteleri ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ü ekleyin. Kısık ateşte 1 saat pişirin. Sıcak olarak servis yapın. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:41. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk