18 Kasım 2010, 16:12 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Evelikli bulgur (ığdır) 4 dal evelik 3 su bardağı bulgur 4 yemek kaşığı margarin Tuz, su Tencerede yağ kavrulup su eklenir. Temizlenmiş küçük küçük kıyılmış evelikler suya ilave edilir. Su kaynayınca tuzu ve bulguru konarak kapağı kapatılır. Pişince ateşten alınır. Not: Iğdır ilinde yabani bitkiler çok çeşitli yemeklerde lezzet vermek amacıyla da kullanılmaktadır.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
bulgur, evelikli, iğdir, ığdır |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bulgur Salatası | oneofgirl | Salatalar Mezeler | 0 | 28 Ağustos 2013 14:15 |
Işkembe kavurma (ığdır) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 18 Kasım 2010 16:16 |
Ekşili pilav (ığdır) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 18 Kasım 2010 16:13 |
Sütlü pilav (ığdır) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 18 Kasım 2010 16:12 |
Bulgur Çorbası | YapraK | Çorbalar | 0 | 25 Aralık 2009 20:54 |