IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 20 Ocak 2011, 08:27   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kastamonu usulü talaş böreği




Malzemeler:
2 adet çarliston[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2 yemek kaşığı salça (silme)
500 gram[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kuşbaşı
1 adet büyük boy[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 su bardağı sıcak su
4 yemek kaşığı zeytinyağı
12 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sarısı
Yarım demet ince kıyılmış maydanoz
1 çay kaşığı karabiber kekik
Yeteri kadar tuz

Hazırlanışı:
Tencereye kuşbaşı etin yarısı büyüklüğünde doğranmış etleri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Biberlerin çekirdeklerini çıkarıp[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]la birlikte ince ince kıyın. Domateslerin kabuğunu soyup çekirdeklerini çıkararak küp şeklinde doğrayın. Kavrulmuş etin üzerine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve salça ilave ederek zeytinyağıyla kavurun. 1 su bardağı sıcak su ilave ederek kısık ateşte pişmeye bırakın. Tuz ve karabiber ilave edip pişme işi tamamlanınca ateşten indirip kekik ve maydanoz ekleyin. Milföy hamurunu merdane ile açın. Malzemeyi[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Bohça şeklinde kapatıp, hafif yağlanmış tepsiye dizip, üzerine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sarısı sürün. 200 derecedeki fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Keserek servise sunun.

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
böreği, kastamonu, talaş, usulü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tavuklu Sebzeli Talaş Böreği Elysian Hamur İşleri 0 12 Ocak 2014 12:25
Milföy Hamurlu Talaş Kebabı oneofgirl Hamur İşleri 0 03 Eylül 2013 17:40
Kastamonu Eko Turizm Ecrin Karadeniz Bölgesi 0 08 Ocak 2012 23:57
Kastamonu Sır İl ve İlçelerimizin Tarihçesi 0 29 Ocak 2011 18:33
Talaş Kebabı YapraK Kebaplar Köfteler 0 26 Aralık 2009 07:22