IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  vaybe sohbet

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Ocak 2011, 19:29   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bordure de riz




1/2 l.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
10 gr. jelatin
65 gr.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 paket vanilya
100 gr. şeker
250 gr. taze[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Pirinci vanilyalı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içinde bir saat kaynatınız.
Yıkanmış ve durulanmış jelatinleri şekeri,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]e ilâve ediniz.
Ateşten alınız, soğumaya bırakınız ara sıra karıştırınız.
Koyulaşmaya başlarken yuvarlak, ortası boş bir kalıba dökülür, ortasına taze[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] konur.

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
bordure, de, riz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık