IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet odaları

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 24 Ocak 2011, 19:47   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Içli tava (ordu)




Malzemesi:
1 kg[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1/2 kg[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
100 gr kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
5 baş orta büyüklükte[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
iç fıstığı
maydonoz
tuz
karabiber
nane
zeytinyağı

Yapılışı:
Hamsiler ayıklanarak kılçıkları çıkarılır. Yıkanır ve tuzlanır. Bir tencereye yağ konur. Önce iç[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], sonra sıra ile kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve yıkanmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yağda pembeleşinceye kadar kavrulur. Pirinç seviyesine kadar kaynamış su katılarak tencerenin ağzı kapatılır.Pirinç yarı pişme durumunda iken ateş kısılır.Üzerine yağ dökülür, karabiber, nane ve maydonoz ilave edilir. İç pilav dinlendirmeye bırakılır.Yağlanmış tepsiye[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler açılarak sırt kısmı yere gelecek şekilde dizilir. Tepsinin kenarına da[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler düzgün bir şekilde yerleştirilir. Hazırlanan iç pilavı tepsiye dökülür. Kaşıkla düzeltilir.Kenarındaki[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler pilavın üzerine kapatılır. Ayrıca pilavın üst kısmı tamamen kapanacak şekilde[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler dizilir.Üzerine yağ gezdirilir. Kızgın fırında[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler kızarıncaya kadar pişirilir.

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

 

Etiketler
icli, ordu, tava


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Saraykapi.com.tr: Esenyurt Sac Tava, Avcılar Sac Tava, Beylikdüzü Sac Tava ZeuS Web Site Tanıtımı 0 10 Kasım 2023 13:42
Burakaksoymedya.net Ordu Reklam Ajansı, Ordu Sosyal Medya Ve Takipçi Satınalma ZeuS Web Site Tanıtımı 1 23 Eylül 2022 23:34
Içli köfte (gaziantep) Sır Yöresel Yemekler 0 27 Ekim 2010 18:19
içli köfte... KraLiSHE Yemek Tarifleri 3 03 Kasım 2009 20:49