IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 25 Ocak 2011, 00:12   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fasulye pilaki (trabzon)




Malzemeler:
1 su bardağı kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 adet orta boy[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 adet orta boy[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 adet küçük boy[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Yarım su bardağı sıvı yağ
3 yemek kaşığı su
4 diş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Yarım demet maydanoz
Yarım[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2 su bardağı su
Yeteri kadar tuz

Hazırlanışı:
Soğanları ayıklayıp yarım ay şeklinde, havucu verevine küçük parçalar halinde,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i ise iri zar biçiminde doğrayın. Önce[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve havucu yağla birlikte çelik tencereye[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. 3 kaşık suyla öldürün. Akşamdan ıslatılan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları tencereye ilave edin. 2 bardak su ilave edip kısık ateşte pişirin. Pişmeye yakın tuzunu ekleyin. Tenceresinde soğutup servis tabağına boşaltın. Üzerini kıyılmış maydanoz ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dilimleriyle süsleyin.

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
fasulye, pilaki, trabzon


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Fasulye kavurması (trabzon) Sır Yöresel Yemekler 0 25 Ocak 2011 00:19
Fasulye turşusu (trabzon) Sır Yöresel Yemekler 0 25 Ocak 2011 00:18
Fasulye turşusu (trabzon) Sır Yöresel Yemekler 0 21 Ekim 2010 14:01
Fasulye pilaki (trabzon) Sır Yöresel Yemekler 0 21 Ekim 2010 13:56
Kuru Fasulye Pilaki Dilara Sebze Yemekleri 0 01 Mayıs 2010 15:29