![]() |
Antep Mutfagı:Saçma Tava Saçma Tava MALZEME; 500 gr. zırh (iri bıçak) kıyması 500 gr. patates 1 veya 2 patlıcan 3 büyük boy domates Tuz,kırmızıbiber 1 büyük soğan 2 tane yeşilbiber 10 diş sarımsak karabiber,yenibahar,yağ TARİFİ; Bütün malzemeler doğranır,baharatlarda eklenerek karıştırılır.Bu malzeme 3-4 cm. yüksekliğinde olan bir tepsiye konarak tepsi fırına konur.1 saat piştikten sonra fırından çıkan yemek servise hazırdır. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:31. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk