IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 20 Ağustos 2014, 12:47   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Antep Mutfagı:Saçma Tava




Saçma Tava

MALZEME;
500 gr. zırh (iri bıçak) kıyması
500 gr. patates
1 veya 2 patlıcan
3 büyük boy domates
Tuz,kırmızıbiber
1 büyük soğan
2 tane yeşilbiber
10 diş sarımsak
karabiber,yenibahar,yağ

TARİFİ;
Bütün malzemeler doğranır,baharatlarda eklenerek karıştırılır.Bu malzeme 3-4 cm. yüksekliğinde olan bir tepsiye konarak tepsi fırına konur.1 saat piştikten sonra fırından çıkan yemek servise hazırdır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
antep, mutfagısaçma, tava


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Antep Mutfagı:Bakla Yemeği SimHa Yöresel Yemekler 0 20 Ağustos 2014 12:46
Antep Mutfagı:Mumbar SimHa Yöresel Yemekler 0 20 Ağustos 2014 03:33
Antep Mutfagı:Öz Çorbası SimHa Yöresel Yemekler 0 20 Ağustos 2014 03:32
Antep Mutfagı:Fıstıklı Kadayıf SimHa Yöresel Yemekler 0 20 Ağustos 2014 03:28
Antep Mutfagı:Firik Pilavı oneofgirl Yöresel Yemekler 5 13 Eylül 2013 14:38