![]() |
Antep Mutfagı:Yaprak Buğulama Yaprak Buğulama MALZEME; 1 bardak bulgur 300 gr. taze asma yaprağı 1 bardak su 5 diş sarımsak 3 orta boy soğan 1 yemek kaşığı biber salçası ½ bardak zeytinyağı Kırmızıbiber Tuz,karabiber TARİFİ ; Soyulmuş sarımsaklar,soğanlar ve asma yaprakları mümkün olduğunca ince doğranır ve bulgurla karıştırılır.Biber salçası, tuz,karabiber,kırmızıbiber ve zeytinyağı ilave edilir.Bu karışım 1 bardak su ile tencereye konarak hafif ateşte bulgur suyu çekinceye kadar pişirilir.Yemek servise hazırdır. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:55. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk