IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 20 Ağustos 2014, 14:13   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Antep Mutfagı:Yaprak Buğulama




Yaprak Buğulama

MALZEME;
1 bardak bulgur
300 gr. taze asma yaprağı
1 bardak su
5 diş sarımsak
3 orta boy soğan
1 yemek kaşığı biber salçası
½ bardak zeytinyağı
Kırmızıbiber
Tuz,karabiber

TARİFİ ;
Soyulmuş sarımsaklar,soğanlar ve asma yaprakları mümkün olduğunca ince doğranır ve bulgurla karıştırılır.Biber salçası, tuz,karabiber,kırmızıbiber ve zeytinyağı ilave edilir.Bu karışım 1 bardak su ile tencereye konarak hafif ateşte bulgur suyu çekinceye kadar pişirilir.Yemek servise hazırdır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
antep, buğulama, mutfagıyaprak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Antep Mutfagı:Simit Aşı SimHa Yöresel Yemekler 0 20 Ağustos 2014 13:47
Antep Mutfagı:Et Paçası SimHa Yöresel Yemekler 0 20 Ağustos 2014 13:01
Antep Mutfagı:Lahmacun SimHa Yöresel Yemekler 0 20 Ağustos 2014 13:00
Antep Mutfagı:Şiveydiz SimHa Yöresel Yemekler 0 20 Ağustos 2014 12:57
Antep Mutfagı:Mumbar SimHa Yöresel Yemekler 0 20 Ağustos 2014 03:33