IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 20 Ağustos 2014, 13:00   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Antep Mutfagı:Lahmacun




Lahmacun

MALZEME;
1 kg. azyağlı kıyma
1,2 kg. domates
5 bağ maydanoz
200 gr. dolmalık yeşilbiber
100 gr. sarımsak
1 yemek kaşığı biber salçası
Karabiber,tuz

TARİFİ:
Maydanozlar yaprak yaprak ayrılır.Sarımsaklar temizlenip biberlerin çekirdekleri çıkartılır.Temizleme işi bittikten sonra bütün malzemeler zırkla doğranır veya robotta kıyma halini alıncaya kadar çekilir ve içine kıyma konarak iyice karıştırılır.Elde edilen harç pide fırınında fırıncı tarafından yapılır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
antep, mutfagılahmacun


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Antep Mutfagı:Şiveydiz SimHa Yöresel Yemekler 0 20 Ağustos 2014 12:57
Antep Mutfagı:Sarımsak Aşı SimHa Yöresel Yemekler 0 20 Ağustos 2014 12:49
Antep Mutfagı:Mumbar SimHa Yöresel Yemekler 0 20 Ağustos 2014 03:33
Antep Mutfagı:Öz Çorbası SimHa Yöresel Yemekler 0 20 Ağustos 2014 03:32
Antep Mutfagı:Firik Pilavı oneofgirl Yöresel Yemekler 5 13 Eylül 2013 14:38