Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Ağustos 2014, 14:13   #1
Çevrimdışı
SimHa Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Antep Mutfagı:Yaprak Buğulama




Yaprak Buğulama

MALZEME;
1 bardak bulgur
300 gr. taze asma yaprağı
1 bardak su
5 diş sarımsak
3 orta boy soğan
1 yemek kaşığı biber salçası
½ bardak zeytinyağı
Kırmızıbiber
Tuz,karabiber

TARİFİ ;
Soyulmuş sarımsaklar,soğanlar ve asma yaprakları mümkün olduğunca ince doğranır ve bulgurla karıştırılır.Biber salçası, tuz,karabiber,kırmızıbiber ve zeytinyağı ilave edilir.Bu karışım 1 bardak su ile tencereye konarak hafif ateşte bulgur suyu çekinceye kadar pişirilir.Yemek servise hazırdır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan