IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Haziran 2009, 11:31   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bayram Akgül devam dedi!




Adanaspor-Altay maçında yaşanan olaylar sonrası görevi bıraktığını açıklayan Adanaspor Başkanı Bayrak Akgül, devam kararı aldı..



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak ile Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, Büyükşehir Belediyesi'nde biraraya geldi. 50'yi aşkın Adanaspor taraftarının da belediye önünde tezahürat yaptığı ortamda iki başkan makamda görüştü. Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Bayram Akgül'ün haklı sebeplerden dolayı görevi bıraktığını ve artık geçmişe dönmenin bir faylda getirmeyeceğini söyledi.. Başkan Akgül'ü çok nezaketli biri olarak niteleyen Aytaç Durak, "Demirspor'un final maçlarına giderken Sayın Akgül özel uçak kirala***** Bursa'ya gitmemizi sağladı, böylesine nezaketli bir insanın küstürülmemesi gerekir" dedi.

"GERİ DÖNENE KADAR KAPILARI KAPATIRIM"
Geçtiğimiz pazartesi günü Bayram Akgül ile görüştüğünü ve geri dönmesi konusunda ricacı olduğunu hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, "Bir-iki gün düşünme fırsatı istedi.. Bugün tekrar biraradayız. Geri dönmesini arzuluyoruz. Gerekirse kapıları kapatıp görevine dönene kadar açmayacağız" ifadelerini kullandı. Adana'nın iki takımına da eşit mesafede olacağının altını çizen Aytaç Durak, Adanaspor'u Bayram Akgül'süz düşünemediğini ifade etti ve göreve dönmesiyle birlikte Adanaspor'un kaldığı yerden yoluna devam edeceğini vurguladı.

"AYTAÇ DURAK ÖNEMLİ BİR İSİM"
Bayram Akgül, görevi bıraktığı günden bu yana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'ın her fırsatta manevi destek olduğunu dile getirdi ve bu katkılarından dolayı teşekkür etti. Başkan Durak'ın Adanaspor'a geri dönmesinde büyük pay sahibi olduğunu anlatan Bayram Akgül, "Aytaç Durak Adana sporu için gerçekten önemli bir isim. Adanaspor'un yaşayabilmesi için görevi bıraktığım andan itibaren geri dönmem için ciddi baskıları oldu. Sayın başkanın ve Adanalılar'ın bu isteğine duyarsız kalamazdım" şeklinde konuştu.

İKİ BAŞKAN TARAFTARIN YANINA GİTTİ
İki Başkan Aytaç Durak ve Bayram Akgül daha sonra Büyükşehir Belediyesi önünde bekleyen taraftarların yanına gittiler. Durak ve Akgül burada yaptıkları konuşmada Adanaspor taraftarlarına devam müjdesini verdiler. Adanaspor taraftarları iki başkanı tezahüratlar ve meşalelerle karşıladılar. Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak taraftarlara hitaben yaptığı konuşmasında "Bayram Akgül görevine devam edecek, Adanalılar bu sorunu çözmemizi istediler, Sayın Akgül bizi kırmadı, Adanaspor camiasına hayırlı olsun" dedi. Konuşmanın hemen ardından Aytaç Durak makamına döndü."

BAŞKAN OMUZLARA ALINDI
Bayram Akgül ise Aytaç Durak'ın ardından taraftarlara yaptığı konuşmasında Adanaspor camiasına teşekkür etti. Akgül, özellikle görevi bıraktıktan sonra yaptığı açıklamanın Adanaspor taraftarlarına yönelik olmadığının altını çizdi ve "Ben 3-5 kişinin yaptığını Adanaspor taraftarına maletmem. Adana sahipsiz diyoruz, sahip çıkana tepki konulduğunun altını çizdim. Yanlış anlaşılmalar var, ben Adanaspor taraftarını asla ateşe atmam ve kimsenin de önüne atma gibi niyetim yok. Lütfen bu tip yanlışlıklara inanmayın" dedi. Bu konuşmanın ardından Bayram Akgül Adanaspor taraftarlarınca omuzlara alınd

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
akgul, akgül, bayram, dedi, devam


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bayram boyunca sıcaklıklar aynı devam edecek cLaS Haber Arşivi 0 18 Ağustos 2012 10:11
Bayram Akgül: "Bu sezon Süper Lig'e çıkacağız.." Kalemzede 1. Lig ve Diğer Ligler 0 16 Ekim 2011 11:47
2'yi Az Bulan Erdoğan 'Devam' Dedi. Düş Haber Arşivi 0 10 Ağustos 2011 03:11