IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Temmuz 2011, 20:16   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Giresun'da kriz toplantısı




Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, ''Giresunspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri olağanüstü kongre kararı alacak, cuma gününe kadar kongre tarihi, yeni başkan ve yönetim belli olacak'' dedi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bank Asya 1 Lig takımlarından Giresunspor'un Basın Sözcüsü Fatih Sandal ve eski yöneticilerle Giresun Ticaret Borsası Sosyal Tesisleri'nde bir araya gelen Aksu, burada yaptığı konuşmada, futbolda şike soruşturması kapsamında kulüp başkanı Ömer Ülkü'nün tutuklu olduğunu, bu kapsamda takımın bazı sıkıntılar yaşadığını ve bu yüzden de yönetimin olağanüstü kongre kararı alacağını söyledi.

Başkan Ülkü'nün Giresunspor için verdiği emeklerin yok sayılamayacağını, ancak yeşil beyazlı kulübün sıkıntılı bir süreç içerisinde olduğu için kişilerin değil kurumun önemsenmesi gerektiğini belirten Aksu, şöyle devam etti:

''Şike soruşturması kapsamında hiç istemediğimiz bir durumla karşı karşıya kaldık. Bu işin bir tarafında bizim olmamız şehir adına üzüntü verici. Kulüp çok büyük bir maddi sıkıntıya girdi. Giresunspor başkanların çekleriyle ve gücüyle yürüyen bir kulüptür. Yönetici arkadaşlarımızın buna çok büyük destek verecek güçleri de yok açıkçası. Onun için onlarla da görüştük ve Valimiz Dursun Ali Şahin'le de bir araya geldik. Ben bu arada eski başkanlarla görüştüm. Bugün de bir görüşmemiz olacak. Bununla ilgili bugün yönetim olağanüstü kongre kararı alıyor. Belki yeniden bir yapılaşmaya ihtiyaç var. Cuma gününe kadar kongre tarihi, yeni başkan ve yönetim belli olacak.''

Aksu, Giresunspor'un şehirde yaşayan herkesin sorumluluğu altında olması gerektiğini ve bu sorumluluğu kimsenin tek başına kaldıramayacağını ifade ederek, ''Giresunspor köklü bir yapıya sahip olmuş büyük başarılara imza atmış bir kulüptür. Bugün de bu sıkıntılardan çok rahat sıyrılabilir. Yaklaşık 10 gündür valimizle birlikte takımın durumuyla ilgili görüşüyor ve toplantılar yapıyoruz'' dedi.

Giresunspor'un kurumsal yapısına tekrar kavuşacağını, sıkıntılı günlerden kurtulacağını ve bunun için ellerinden geleni yaptıklarını bildiren Aksu, şunları kaydetti:

''İnşallah bunların hepsini sizlerle birlikte aşacağımıza inanıyorum. Bu takımı sahipsiz bir durumda bırakırsak takım dağılacak. Ama şuan ki yöneticilerin takımı kongreye kadar taşıyacaklarını biliyorum. Herkes sorumluluk içerisinde görevinin başında ancak kongre kararı da olmazsa olmazımız oldu. Cumaya kadar kongre tarihi ve şekillenmeler belli olacak.''

Lig TV

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
giresunda, kriz, toplantısı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Giresun Pidesi - Giresun Pidesi Tarifi Liaaa Hamur İşleri 0 04 Temmuz 2012 15:30
Giresun'da kriz toplantısı Kalemzede 1. Lig ve Diğer Ligler 0 14 Eylül 2011 11:26