Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Şubat 2010, 22:47   #1
Çevrimdışı
YapraK Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Havuç Kavurması




Malzemeler,

* 3 Adet orta büyüklükte havuç
* 1 Adet orta boy kuru soğan
* 2 Yemek kaşığı zeytinyağı
* Yarım demet maydanoz
* 4-5 Dal dereotu
* Damak zevkine göre tuz, pul biber



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Hazırlanışı,

1. Havuçların kabuklarını soyup bol suda haşlayın.
2. Hafif ılındıktan sonra suyunu süzüp rendeleyin.
3. Soğanı yemeklik doğrayıp sıvı yağ ile birlikte pembeleşinceye kadar kavurun.
4. Rendelenmiş havuç, tuz ve baharatları soğana ekleyip kavurmaya devam edin.
5. Maydanoz ve dereotunu incecik kıyıp tavaya ilave edin.
6. Bir kez karıştırdıktan sonra ocaktan alıp ılınmaya bırakın.
7. Servis tabağına alıp üzerini dilediğiniz gibi süsleyerek servis yapın.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan