Malzemeler,
* 3 Adet orta büyüklükte havuç
* 1 Adet orta boy kuru soğan
* 2 Yemek kaşığı zeytinyağı
* Yarım demet maydanoz
* 4-5 Dal dereotu
* Damak zevkine göre tuz, pul biber
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hazırlanışı,
1. Havuçların kabuklarını soyup bol suda haşlayın.
2. Hafif ılındıktan sonra suyunu süzüp rendeleyin.
3. Soğanı yemeklik doğrayıp sıvı yağ ile birlikte pembeleşinceye kadar kavurun.
4. Rendelenmiş havuç, tuz ve baharatları soğana ekleyip kavurmaya devam edin.
5. Maydanoz ve dereotunu incecik kıyıp tavaya ilave edin.
6. Bir kez karıştırdıktan sonra ocaktan alıp ılınmaya bırakın.
7. Servis tabağına alıp üzerini dilediğiniz gibi süsleyerek servis yapın.