IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 15 Şubat 2010, 22:47   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Havuç Kavurması




Malzemeler,

* 3 Adet orta büyüklükte havuç
* 1 Adet orta boy kuru soğan
* 2 Yemek kaşığı zeytinyağı
* Yarım demet maydanoz
* 4-5 Dal dereotu
* Damak zevkine göre tuz, pul biber



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Hazırlanışı,

1. Havuçların kabuklarını soyup bol suda haşlayın.
2. Hafif ılındıktan sonra suyunu süzüp rendeleyin.
3. Soğanı yemeklik doğrayıp sıvı yağ ile birlikte pembeleşinceye kadar kavurun.
4. Rendelenmiş havuç, tuz ve baharatları soğana ekleyip kavurmaya devam edin.
5. Maydanoz ve dereotunu incecik kıyıp tavaya ilave edin.
6. Bir kez karıştırdıktan sonra ocaktan alıp ılınmaya bırakın.
7. Servis tabağına alıp üzerini dilediğiniz gibi süsleyerek servis yapın.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
havuc, kavurmasi, kavurması


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Havuç suyu unutkanlığa birebir, Havuç Suyunun Faydaları Violent Sağlık Köşesi 0 09 Şubat 2014 15:57
Havuç ve Havuç Suyunun 10 Faydası Liaaa Sağlıklı Bakım Önerileri 0 03 Mayıs 2012 15:08
Geleneksel kurban bayramı yemeklerinden olan -Kurban Kavurması- Et Kavurması(Resimli) Sevda Et Yemekleri 0 06 Kasım 2011 11:56
Sac kavurması (şanlıurfa) Sır Yöresel Yemekler 0 24 Ocak 2011 21:56
Turşu Kavurması Dilara Sebze Yemekleri 1 01 Mayıs 2010 15:24