06 Kasım 2011, 11:56 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Geleneksel kurban bayramı yemeklerinden olan -Kurban Kavurması- Et Kavurması(Resimli) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Geleneksel Kurban Bayramı Yemeklerinden Olan, Kurban Kavurması - Et Kavurması. Malzemeleri 1 kilogram kuzu eti 100 gram kuyruk yağı tuz, kekik Yapılışı Kuyruk yağını küçük parçalar halinde doğrayın. Orta derinlikte tencereye yağı alıp kızdırın. Üzerine kuşbaşı doğranmış etleri ekleyin. Yüksek ateşte etler suyunu bırakana kadar kavurun. Ocağın altını kısıp yaklaşık 1 saat arada bir karıştırarak kavurmaya devam edin. Etler yumuşayıp suyunu çekince tuz ve kekik ilave edip karıştırın. 10 dakika sonra ocaktan indirin. Pilavla servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Kaynak: Alıntılar | |
|
Etiketler |
bayramı, geleneksel, kavurması, kavurmasıresimli, kurban, olan, yemeklerinden |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kurban Bayramı | Kalemzede | İslamiyet | 0 | 09 Temmuz 2011 11:51 |
Kurban bayramı ve onemı | BaRoN | Genel İslami Konular | 0 | 07 Aralık 2008 23:38 |
Kurban Ve Kurban Bayramı | PopSy | Genel İslami Konular | 11 | 15 Ağustos 2008 04:57 |
Kurban ve Kurban Bayramı Hakkında Genel bilgi | VaLerKa | Genel Paylaşım | 0 | 08 Aralık 2007 10:19 |