28 Ağustos 2010, 09:04
|
#7 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Nihat Sırdar - Köşe Yazıları
Neden? Ne diyorlar seçimlerden önce? Biri diyor ki "Ben bu ülkeyi yönetmek istiyorum" diğeri diyor ki "Hayır ben"
öteki diyor ki "Bunlar şu yanlışlarİ yaptİ, doğrusunu ben yaparım bana oy verin" Ya da şu anda olduğu gibi "Evet dersen şöyle iyi olacak" veya "Hayır dersen daha iyi olacak" Peki bunlarİ meydanlarda birbirlerine lakaplar takarak, hakaretler ederek yapacaklarına, niye medeni insanlar gibi televizyonda çıkıp birbirlerini dinleyip anlatmıyorlar? Neden artİk Türkiye'de seçim veya referandum öcesinde liderlerin kkatıldığı tartışmalar yapılmıyor? *** Amerika'da başkan adayları seçimlerden önce 3 kez çıkıyorlar televizyona. Halkın sorularını yanıtlıyor, birbirlerinin iddialarİnİ cevaplİyorlar.
Halk ona göre izleyip karar veriyor kimi seçeceğini.
Almanya'da böyle.
Fransa'da, İngiltere'de...
Zaten doğru olan bu değil mi?
Çık anlat kardeşim niye seni desteklememiz gerektiğini. Kılıçdaroğlu davet ediyor Başbakan'ı ekrana.
Bahçeli ben de katılırım diyor.
Başbakan'ın cevabı ise şu; "Kılıçdaroğlu prim yapmaya çalışıyor" *** En son Baykal'la ekrana çıkmıştı erdoğan.
O tartİşmada "Dokunulmazlıkları kaldıracağız"demişti.
Bugün "Dokunulmazlİk tuzağına düşmedik" diyor.
Ne tuzağıysa bu?
Yani ekranda söylediklerini sonradan inkar edebiliyor.
O zaman demek ki çekinecek bir şey yok.
Peki Başbakan niye çıkmıyor ekrana diğer liderlerin karşısına?
Birşeyden mi korkuyor?
Prompter olmadan konuşamam diye mi düşünüyor?
Programı yönetecek gazeteci için bir çekincesi mi var? Eğer öyleyse bir kutu jöle işi çözer.
Neden çıkmıyor Başbakan diğer liderlerle birlikte ekrana?
Ciddi ciddi, dalga geçmeden açıklasın biz de bilelim. Kaynak - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
| |