Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Ağustos 2010, 16:37   #2
Pentagram
Misafir
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Twitter’dan genel af mesajı

Bi git işine yaa Kılıçdaroğlu. Amacım karalamak, kötülemek değil; ama hakediyorsun be sende. Oysaki kanım ısındıydı sana. Söylem tarzına. Ama gördüm ki retorikten uzak söylemin ve yoksul edebiyatın artık para etmiyor. Eskilerin siyasetiyle ya da sanki birisi arkadan sana sufle yapıyormuşta sende onları tekrarlıyormuşsun gibi konuşuyorsun. Ne demek genel af ya? Hadi onu geçtim bu nasıl bir kıvırmadır böyle. Af çıksa bile bölücü başı hapisten çıkamazmış. Oldu çıksaydı birde. Hayydi onuda geçtim bu ülkede terörü PKK'yı sadece bölücü başımı kontrol ediyorsa böylesi saçmasapan bir cümle kuruyorsun. Ne gibi bir sonuç çıkar biliyor musun bu cümlenden: Bölücü başı kalsın içerde gerisini salalım terör biter. Bu mudur yani siyasi çözümün? Hapiten çıkan adam sütten çıkmış ak kaşık gibi mi davranacak sanki? Sen ki halkçı (ki her ne kadar halkı dışlayan politikalar yapsada partiniz ya da bazı kesimleri halktan saymasa da) bir partiyi yönetiyorsun. Yani SOLcusun. SOLcu bir adam böylesi basit bir çözümmü üretir? Bu adamları ıslah etmek neden aklına gelmez ki? Olayın sosyolojik boyutunu neden düşünmezsin ki? Rahşan Affı'nda gördük olanları. Şimdi yine mi tekrarlansın herşey Sayın Kemal Bey!? Yapmayın etmeyin yaahu. İlkokul çocukları gibi sınıflarda konuşma tavrınızı ivedilikle bırakınız ve gerçekten sosyal ve de siyasi çözümler üretiniz.

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver