Bilecik mantısı
Malzemeler
1 baş [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], rendelemiş
1/2 kg [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kıyması
2 adet [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 kg un
karabiber
tuz
HAZIRLANIŞI
Hamurdan dört adet [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yapıp, üç mm kalınlığında açın. Üçer santimlik karelere bölün, içlerine malzemesini koyup, dört ucunu bohça şeklinde birleştirin. Yağlı tepsiye dizip, fırında kızartın. Fırından çıkarttığınızda üzerine kaynamış et Suyu dökün ve ocakta üstünü kapatarak pişirin. Yoğurt ve tereyağ ile Sıcak olarak servis yapın
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |