23 Ekim 2010, 12:50 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Bilecik mantısı Malzemeler 1 baş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], rendelemiş 1/2 kg[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kıyması 2 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 kg un karabiber tuz HAZIRLANIŞI Hamurdan dört adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yapıp, üç mm kalınlığında açın. Üçer santimlik karelere bölün, içlerine malzemesini koyup, dört ucunu bohça şeklinde birleştirin. Yağlı tepsiye dizip, fırında kızartın. Fırından çıkarttığınızda üzerine kaynamış et Suyu dökün ve ocakta üstünü kapatarak pişirin. Yoğurt ve tereyağ ile Sıcak olarak servis yapın
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
bilecik, mantisi, mantısı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bilecik il arşivi | Ecrin | Marmara Bölgesi | 6 | 20 Kasım 2011 08:28 |
Bilecik il arşivi | Ecrin | Marmara Bölgesi | 57 | 08 Kasım 2011 17:52 |
Bilecik güveci | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 23 Ekim 2010 12:52 |
Bilecik Üniversitesi | YapraK | Marmara Bölgesi | 0 | 14 Eylül 2009 03:22 |