Kastamonu pilavı
MALZEMESİ:
1'er su bardağı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve bulgur
1 çay bardağı yeşil mercimek
2 çorba kaşığı katı yağ
etsuyu
tuz.
Yıkanmış [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve bulgurun üzerine et suyunu ve tuzunu koyup pişmeye bırakırken, ayrı bir kapta mercimeği ilk kara suyunu salana kadar haşlayın ve bu suyu döküp bulgurlu pirince katın. Pilav pişip suyunu çekince yağı kızdırıp üstüne gezdirin.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |