20 Ocak 2011, 08:29 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Kastamonu pilavı MALZEMESİ: 1'er su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve bulgur 1 çay bardağı yeşil mercimek 2 çorba kaşığı katı yağ etsuyu tuz. Yıkanmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve bulgurun üzerine et suyunu ve tuzunu koyup pişmeye bırakırken, ayrı bir kapta mercimeği ilk kara suyunu salana kadar haşlayın ve bu suyu döküp bulgurlu pirince katın. Pilav pişip suyunu çekince yağı kızdırıp üstüne gezdirin.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
kastamonu, pilavi, pilavı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kastamonu - Pınarbaşı | Ecrin | Karadeniz Bölgesi | 0 | 27 Ocak 2012 01:07 |
Kastamonu - Küre | Ecrin | Karadeniz Bölgesi | 0 | 26 Ocak 2012 22:43 |
Kastamonu Ekonomisi | Ecrin | Karadeniz Bölgesi | 0 | 10 Ocak 2012 22:33 |
Kastamonu | Sır | İl ve İlçelerimizin Tarihçesi | 0 | 29 Ocak 2011 18:33 |
Anakız pilavı (kastamonu) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 20 Ocak 2011 08:26 |