Malzemeler:
Yarım kilo yağsız kuşbaşı et
2 su bardağı baldo
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2 adet
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 demet maydanoz
2 adet orta boy
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 adet küçük
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2 adet sivri
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 adet orta boy
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Yarım su bardağı sıvı yağ
15 çorba kaşığı tereyağı
Yeteri kadar tuz karabiber
Hazırlanışı:
Eti üzerini hafif geçene kadar su ile yumuşayıncaya kadar haşlayın. Kalan suyunu ayırın. Derin bir tencerenin en altına haşlanan etleri dizin. Üzerine soyulmuş ve iri iri doğranmış
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Soğanların üzerine kapayacak
şekilde karabiber serpin. Üzerine kıyılmış maydanoz
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Maydanozların üzerine kabukları çıkarılmış küçük doğranmış
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], doğranmış sivri
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve rendelenmiş havucu döşeyin. Diğer tarafta bir saat tuzlu ılık suda beklettiğiniz pirinci sıvı yağda şeffaflaşa dek kavurun. Tenceredeki malzemenin üzerine yerleştirin. 3 bardak et suyuna, tuz, tereyağı ilave edip kaşık kaşık
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lerin üzerine gezdirin. Bir taşım harlı ateşte daha sonra kısık ateşte
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler uzayıncaya kadar kapağı kapalı olarak pişirin. Pilavı pişirdikten sonra bir saat dinlendirin. Büyük yuvarlak kaselere koyup servis tabağına ters çevirerek servise sunun