Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Ocak 2011, 08:47   #1
Çevrimdışı
Sır
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Buhara pilavı (kayseri)




Malzemeler:
Yarım kilo yağsız kuşbaşı et
2 su bardağı baldo[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 demet maydanoz
2 adet orta boy[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 adet küçük[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2 adet sivri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 adet orta boy[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Yarım su bardağı sıvı yağ
15 çorba kaşığı tereyağı
Yeteri kadar tuz karabiber

Hazırlanışı:
Eti üzerini hafif geçene kadar su ile yumuşayıncaya kadar haşlayın. Kalan suyunu ayırın. Derin bir tencerenin en altına haşlanan etleri dizin. Üzerine soyulmuş ve iri iri doğranmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Soğanların üzerine kapayacak şekilde karabiber serpin. Üzerine kıyılmış maydanoz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Maydanozların üzerine kabukları çıkarılmış küçük doğranmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], doğranmış sivri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve rendelenmiş havucu döşeyin. Diğer tarafta bir saat tuzlu ılık suda beklettiğiniz pirinci sıvı yağda şeffaflaşa dek kavurun. Tenceredeki malzemenin üzerine yerleştirin. 3 bardak et suyuna, tuz, tereyağı ilave edip kaşık kaşık[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lerin üzerine gezdirin. Bir taşım harlı ateşte daha sonra kısık ateşte[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler uzayıncaya kadar kapağı kapalı olarak pişirin. Pilavı pişirdikten sonra bir saat dinlendirin. Büyük yuvarlak kaselere koyup servis tabağına ters çevirerek servise sunun

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan