20 Ocak 2011, 08:47 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Buhara pilavı (kayseri) Malzemeler: Yarım kilo yağsız kuşbaşı et 2 su bardağı baldo[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 demet maydanoz 2 adet orta boy[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 adet küçük[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 adet sivri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 adet orta boy[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yarım su bardağı sıvı yağ 15 çorba kaşığı tereyağı Yeteri kadar tuz karabiber Hazırlanışı: Eti üzerini hafif geçene kadar su ile yumuşayıncaya kadar haşlayın. Kalan suyunu ayırın. Derin bir tencerenin en altına haşlanan etleri dizin. Üzerine soyulmuş ve iri iri doğranmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Soğanların üzerine kapayacak şekilde karabiber serpin. Üzerine kıyılmış maydanoz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Maydanozların üzerine kabukları çıkarılmış küçük doğranmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], doğranmış sivri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve rendelenmiş havucu döşeyin. Diğer tarafta bir saat tuzlu ılık suda beklettiğiniz pirinci sıvı yağda şeffaflaşa dek kavurun. Tenceredeki malzemenin üzerine yerleştirin. 3 bardak et suyuna, tuz, tereyağı ilave edip kaşık kaşık[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lerin üzerine gezdirin. Bir taşım harlı ateşte daha sonra kısık ateşte[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler uzayıncaya kadar kapağı kapalı olarak pişirin. Pilavı pişirdikten sonra bir saat dinlendirin. Büyük yuvarlak kaselere koyup servis tabağına ters çevirerek servise sunun
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
buhara, kayseri, pilavi, pilavı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Fas Pilavı | Elysian | Makarnalar Pilavlar | 0 | 25 Nisan 2014 09:56 |
Çin Pilavı | oneofgirl | Dünya Mutfakları | 0 | 23 Ağustos 2013 16:59 |
Semerkand – Buhara Timur Devleti | Sevda | Tarih | 0 | 08 Aralık 2012 13:15 |
Buhara Yahudileri | Swat | Musevilik | 1 | 08 Nisan 2012 18:10 |