Kağıtta pastırma (kayseri)
Malzemeler:
100 gr ince dilimlenmiş [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2 adet [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
3 adet sivri [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 yemek kaşığı tereyağı
4 sap maydanoz
6 dilim [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
6 alüminyum folyo (15x15 cm)
Hazırlanışı:
15x15 cm ebadında kesilmiş 6 alüminyum folyonun içi tereyağı ile yağlanır. Folyoların içine ikişer dilim [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yerleştirilir. Pastırmaların üzerine sırasıyla [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dilimleri, sivri [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], maydanoz ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dilimleri yerleştirilir ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] büyüklüğünde tereyağı eklenerek kapatılır. Orta hararetli fırında 20-25 dakika pişirin.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |