20 Ocak 2011, 08:53 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Kağıtta pastırma (kayseri) Malzemeler: 100 gr ince dilimlenmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 3 adet sivri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 yemek kaşığı tereyağı 4 sap maydanoz 6 dilim[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 6 alüminyum folyo (15x15 cm) Hazırlanışı: 15x15 cm ebadında kesilmiş 6 alüminyum folyonun içi tereyağı ile yağlanır. Folyoların içine ikişer dilim[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yerleştirilir. Pastırmaların üzerine sırasıyla[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dilimleri, sivri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], maydanoz ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dilimleri yerleştirilir ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] büyüklüğünde tereyağı eklenerek kapatılır. Orta hararetli fırında 20-25 dakika pişirin.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
kağitta, kağıtta, kayseri, pastirma, pastırma |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Pastırma vurgunu | Seth | Haber Arşivi | 0 | 07 Kasım 2014 11:22 |
Kağıtta Mercan | Liaaa | Deniz Ürünleri | 0 | 23 Ekim 2012 13:39 |
Kağıtta Levrek | Candy | Deniz Ürünleri | 2 | 09 Temmuz 2012 01:33 |
Pastırma şeklinde cüzdan | Ay | Ah Erkekler | 1 | 10 Şubat 2012 13:13 |
Kağıtta Pastırma | YapraK | Yemek Tarifleri | 1 | 08 Mart 2010 09:09 |