21 Nisan 2012, 05:26
|
#1 |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Izgara Dana Pirzola
MALZEMELER- 5 adet dana pirzola
- 1,5 çay kaşığı biberiye
- yarım çay kaşığı adaçayı
- 4-5 diş sarmısak
- 1 tatlı kaşığı sıvı yağ
- 2 adet patates
- 2 adet domates
- Tuz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Izgara Dana Pirzola Tarifi
Dana pirzolalar biberiye, tuz, adaçayı, dövülmüş sarmısak, sıvı yağ ile ovulup 1 gece dolapta bekletilir. Halka halka doğranmış domatesler tepsinin dibine dizilir. Üzerine halka doğranmış patatesler de dizilir. Marine edilmiş pirzolalar ızga¬rada pişirilip patateslerin üzerine yerleştirilir. Tepsinin ağzı alüminyum folyo ile kapatılıp 200° fırında patatesler yumuşayana dek pişirilir.
__________________ kar havası gibisin dışarda, içimde elmanın dişlenişi. |
| |