21 Nisan 2012, 05:26 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Izgara Dana Pirzola MALZEMELER
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Izgara Dana Pirzola Tarifi Dana pirzolalar biberiye, tuz, adaçayı, dövülmüş sarmısak, sıvı yağ ile ovulup 1 gece dolapta bekletilir. Halka halka doğranmış domatesler tepsinin dibine dizilir. Üzerine halka doğranmış patatesler de dizilir. Marine edilmiş pirzolalar ızga¬rada pişirilip patateslerin üzerine yerleştirilir. Tepsinin ağzı alüminyum folyo ile kapatılıp 200° fırında patatesler yumuşayana dek pişirilir.
__________________ kar havası gibisin dışarda, içimde elmanın dişlenişi. | |
|
Etiketler |
dana, izgara, pirzola |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sosis - Izgara | SeytaninOrkestrasi | Fıkra | 0 | 11 Mayıs 2010 04:59 |
Izgara Tavuk Şiş | Dilara | Et Yemekleri | 0 | 09 Mayıs 2009 09:09 |
Izgara Dana Pirzola | Dilara | Et Yemekleri | 0 | 30 Nisan 2009 13:16 |