Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Mayıs 2012, 01:08   #1
Çevrimiçi
Rüzgar
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fırında Kuzu Kol





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler

1 Adet Kuzu Kolu
1 Adet Soğan
Acı Hardal
Adaçayı
Maydanoz
Dereotu
Kırmızı Biber
Galeta Unu
Zeytinyağı
Tuz

Yemeğin Tarifi

Kuzu kolu alırken üstündeki deri ve zarları kasabınıza temizletmeniz gerekir.Ayrıca kolun kürek kemiğinide çıkartabilirsiniz.Temizlenip yıkanmış kuzu kolunu temiz bir bez yardımıyla kurulayın.Kırmızı biber,tuz,rendelenmiş soğan,adaçayı ve zeytinyağı karışımı ile iyice ovup 2 saat kadar buzdolabında kapalı olarak bekletin.Dinlenmiş eti tepsiye koyup ısıtılmış fırında 15 dakika kadar kızartın.Fırından çıkarıp kuzunun her tarafına acı hardal sürdükten sonra önceden hazırladığınız galeta unu,ince kıyılmış maydanoz ve dereotu karışımına bulayıp yeniden fırına verin.Kuzunun altı ve üstü kızarana kadar pişirin.

__________________
Exy..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan