16 Mayıs 2012, 01:08 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Fırında Kuzu Kol Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 1 Adet Kuzu Kolu 1 Adet Soğan Acı Hardal Adaçayı Maydanoz Dereotu Kırmızı Biber Galeta Unu Zeytinyağı Tuz Yemeğin Tarifi Kuzu kolu alırken üstündeki deri ve zarları kasabınıza temizletmeniz gerekir.Ayrıca kolun kürek kemiğinide çıkartabilirsiniz.Temizlenip yıkanmış kuzu kolunu temiz bir bez yardımıyla kurulayın.Kırmızı biber,tuz,rendelenmiş soğan,adaçayı ve zeytinyağı karışımı ile iyice ovup 2 saat kadar buzdolabında kapalı olarak bekletin.Dinlenmiş eti tepsiye koyup ısıtılmış fırında 15 dakika kadar kızartın.Fırından çıkarıp kuzunun her tarafına acı hardal sürdükten sonra önceden hazırladığınız galeta unu,ince kıyılmış maydanoz ve dereotu karışımına bulayıp yeniden fırına verin.Kuzunun altı ve üstü kızarana kadar pişirin.
__________________ Exy.. | |
|
Etiketler |
fırında, kol, kuzu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Fırında Kuzu Pirzola | Dilara | Et Yemekleri | 0 | 04 Ekim 2010 04:13 |
Fırında Sebzeli Kuzu Pirzola | YapraK | Et Yemekleri | 0 | 11 Ocak 2010 18:54 |
Fırında Kuzu Beyin | YapraK | Et Yemekleri | 0 | 11 Ocak 2010 17:22 |
Fırında Şehriyeli Kuzu | YapraK | Et Yemekleri | 0 | 12 Eylül 2009 22:07 |
Fırında Mantarlı Kuzu Budu | Heidi | Et Yemekleri | 1 | 13 Mart 2009 00:10 |